crni5653 120 Napisano Mart 24, 2011 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih ovakav aparat u amaterske svrhe. Cena mu je sada oko 16000din. Vredi li tih para i neka neko napiše kako se pokazao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Mart 25, 2011 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte sad da me izneverite! Nije valjda da niko nema ovakav aparat? Ili je toliki škart da netreba ni komentarisati o njemu? Ako ništa drugo dajte mi barem nekakav sličan za iste pare? U dilemi sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Mart 27, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako.Pre sest godina sam kupio slican aparat fuji s5600,to je ta klasa.Aparat sve vreme i u svim uslovima do danas radi besprekorno.Finepix s1600 koji ti hoces da kupis je jos bolji.Radi se o aparatu jeftine klase ali...Aparat je veoma zanimljiv za amatere i one koji zele da se zainteresuju za fotografiju.Zbog njegovog tela zgodan je za drzanje i ima zuher tako da ces imati pravi osecaj fotografisanja.Ima sirokougaoni objektiv sto je jako korisno i ima potpune manuelne kontrole.Sa ovim aparatom mozes da ucis,ispitujes i napredujes u fotkanju zbog njegovih manuelnih kontrola i sirokog opsega zuma.Njegove tehnicke karakteristike su daleko od neke klase ali za amaterske svrhe vise nego dovoljne.Ako ovladas u potpunosti njegovim mogucnostima bices vise nego zadovoljan rezultatima.Nije narocito zgodan za nosenje jer ne staje u dzep.Ovo moze da te odvrati od kupovine i da umesto njega kupis neki mali kompaktni aparat ali nemoj.Kadriranje je mnogo lepse za zuherom i aparat je stabilniji u ruci.Ako je 16000 konacni budzet uzmi ga neces pogresiti.Bice tu jos dilema tipa ako dodas jos ovoliko dobices bolje ovo ili ono ali ako odolis tim iskusenjima dobices za 16 somica djuntu koja ce te sluziti godinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, nadam se da cu savladati s1600, a posle prlazim na nesto konkretnije, hvala jos jednom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...