wulfy 196 Napisano Jun 21, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ova moja je ukredena usred auto kampa gdje je 90% stranaca :o (Crvena Glavica) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlocko 0 Napisano Jun 24, 2007 U prolazu, 4 postova Lokacija: NOVI BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan ljudi,svi pominjete GUEVARA pa sam ukapirao da prvo treba tamo da pogledam kacige. ali zato bi mi valjala i pomoc gde je to 'tamo' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jun 24, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Novi Beograd - od Hajata prema Areni - prvi semafor poslije Arene - treća zgrada sa strane Arene - sa zadnje strane zgrade. Sa prednje strane zgrade NEMA nikakva reklama niti bilo šta. Znači na strani Arene, treća zgrada. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...