DRAGANCE 0 Napisano Jun 14, 2007 U prolazu, 18 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan u pitanju je gsxr 750 uljara 94 god , ako bi me neko uputio gde da trazim lanac i lancanike bio bih mu zahvalan , posto u gevari nemaju a louis-ov broj nemam hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 14, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan KDM (Kymco-predstavnistvo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 15, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Guevara, [move]www.motooprema.co.yu[/move] pa vidiš da čovek kaže da nemaju. i ja glasam za KDM. pre oko mesec dana im je stigla roba pa se raspitaj. ako hoćeš sam da ih menjaš lik u kdm-u iznajmljuje alat sa rastavljanje lanaca, ostaviš 100evra i kad vratiš alat on ti vrati te pare. veruj mi zavrašavaš posao bez ikakvih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 15, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan u pitanju je gsxr 750 uljara 94 god , Nisam siguran da je taj model ( uljara ) rađen te godine,mislim da je već od 92' krenula vodenjara...i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 16, 2007 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mozhe neko broj KDM-a da ostavi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 16, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan kdm bul. avnoja 011/311-3891 ovo im je druga prodavnica, tu drže maziva, gume, lance itd. nalazi se preko puta B92 i rajfajzen banke, tu ti je i guevara 300 metara dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DRAGANCE 0 Napisano Jun 24, 2007 U prolazu, 18 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan hvala , nadjeni su i cena je oko 160 e , sad ne znam da li je to mnogo ili nije za lanac i lancanike????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 24, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan pa to bi bilo to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jun 24, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan to je ta cena... meni su za bandita 400 josh skuplji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...