wice 81 Napisano Jun 14, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan Boze zasto se ovo desava?zasto dobri ljudi odlaze?nisam znao coveka licno ,ali tako mi je tesko,bio je jedan od nas... Andrej, pocivaj u miru, neka je Bog s tobom. Iskreno saucesce porodici i prijateljima... zaista neznam sta reci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolfika 2 Napisano Jun 14, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam upoznao coveka pre par meseci, ljudina, krenuse mi suze, ne mogu da verujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Jun 14, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti je vecna slava! I hvala, na svim onim dobronamernim savetima i onim, na zalost malobrojnim, trenutcima zajednickog druzenja. Nemam sta da napisem, sve je glupo... i besmisleno..... A cuo sam za to jos u 23h i celu noc mi neka tezina... sve se bojim da nije neko poznat... Nisam ni pomislio na njega... Ne mogu da vjerujem. Sinoc mi se javio oko 20h i dogovorili se da se vidimo danas... Zadnju porkuku mi poslao u 21.08h... Ovaj post pisem 45 min. Odavno se nisam osjecao ovako lose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 14, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Slike su me dotukle... Drugare, otišao si bez pozdrava, nek ti je večna slava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Jun 14, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru brate.Bog da mu dusu 'prosti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 14, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta da napisem. Ovo me stvarno otreznilo. Do sada nikada nisam citao ovde o nekome koga sam znao. Vozi sa andjelima, sada si na boljem mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8591 Napisano Jun 14, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3199 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan neka ti je laka crna zemlja, nadam se da si otisao na bolje mesto od ovozemaljskog sveta. Najiskrenije saucesce porodici i njegovim prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 14, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Picko odvratna....kako si nas zajebao.....jebao bih ti mater sada....Eto to ti je moja poruka... Ovo je njegova i prva voznja van grada u zivotu... a ovo je poslednja... Zbogom druze.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Jun 14, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji pozdrav Andrej, Ljudino!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Jun 14, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Jutros sam video na pinku i nisam mogao da verujem da je on nisam ga poznavo samo smo razmenili dvetri recenice preko foruma ali veoma mi je zao Andreja mislim da je bio dobar covek ,neka mu je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Jun 14, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan doslo je vreme da ne znam sta bih rekao....ne mogu. Bas je tesko, bas...kako kaze Deki, slike su valjda najstrasnije sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jun 14, 2007 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Odlazim na forum. Citam chat i vidim nesto se desilo. Neko rece "postao je regionalni direktor". Odmah mi pade na pamet Andrej. Crna hronika. Andrej Pavlovic, nas Andrej... Samo sam se presekao. Odjednom nema nikoga oko mene, ni kolega, ni posla, NICEGA! Citam Vase reci, gledam slike... Vec posle prve strane suze. Izlazim da me kolege ne vide. Jedva procitah do kraja. Vidim sta pisu ljudi koji su ga znali. Vidim da sam mnogo izgubio sto ga ne upoznah. Svi mi. Sta vise reci... O njemu mnogooo lepog, ali neka pisu drugi. Ne mogu vise, a toliko toga bih rekao... Zbogom Andrej. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 14, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc sam kroz brzi chat pratio sta se desava i sve vreme se nadao da to nije to, da nije Strom, pa da postoji jos neki zlatni Strom, pa da ga je Andrej verovatno prodao. Na zalost, nije. Upoznao sam ga u Strahinica Bana, u kaficu, sedeli smo i on se zaustavio da nas pozdravi. Nedugo zatim, dovezao se sa ekipom kod mene na rostiljsku zurku, tu sam imao prilike vise da razgovaram sa njim. Sjajan, covek, ne mogu sada da nadjem reci... Jedina uteha mi je da je sada na boljem mestu od... ovoga ovde. Andrej, pocivaj u miru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jun 14, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i dalje neverujem.... nema rechi koje bi opisale kako se osetjam... :'( :'( Druze nek ti je laka crna zemlja i prostrani putevi nebeski, pochivaj u miru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Jun 14, 2007 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Otisao je jedan laf, u pravom smislu te reci.... Ne znam sta da napisem vise, ne mogu... Pocivaj u miru, Andrej. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jun 14, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga poznavao a placem kao da mi je najrodjeniji!Neka mu je laka zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jun 14, 2007 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan POCIVAJ U MIRU PRIJATELJU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Jun 14, 2007 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga poznavao, ali su mi njegovi postovi bili uzor od prvog sedanja na motor... i dalje ne mogu da verujem... Saucesce porodici, i pocivaj u miru Andrej... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Jun 14, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Iako nisam poznavao Andreja, palo mi je tesko sto je jedan pre svega savestan bajker a pri tom i veliki covek nastradao. Neka mu je laka crna zemlja a putevi nebeski siroki i bez automobila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Jun 14, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jedan od onih trenutaka kad covjek kaze :".......a ja mislio da se ovakve stvari desavaju nekom dugom........" Tuzno je poznavati covjeka kog si izgubio........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Jun 14, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan pocivaj u miru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jun 14, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno ne mogu da vjerujem da se to njemu desilo... Otkada sam počeo da čitam postove i testove na ovom forumu, daleko prije nego sam postao njegov član, njegovi su se isticali. Što kvalitetom i sadržajem, što smirenošću, obazrivošću i propagiranjem sigurnosti u svakom pogledu. Zbog tvog godišnjeg odmora sam se i odlučio šta da kupim... HVALA TI. Neka ti je vječna slava i hvala. Široki ti putevi nebeski... Zbogom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 14, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stigao ni da ga upoznam licno...a cini mi se da sam ga znao jako dobro. Pocivaj u miru brate moj, neka ti je laka crna zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Jun 14, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ufffffff.... jutros mi je cale javio da je neko poginuo kod sajma....... sad kad sam video njegovo ime i rubriku ispod, poceo sam da se tresem... Verovatno sam ga manje znao nego vecina vas (tacnije, samo sam ga upoznao i malo popricao), ali njegovo prisustvo na forumu, spremnost da se pomogne svima i trezvenost ostavile su utisak i dale pecat ovom forumu... vise stvari nece biti iste... Moje najiskrenije saucesce Andrejevim najblizima.... pocivaj u miru... :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojinp 1 Napisano Jun 14, 2007 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan joj koja mi je frka :-( kada mi je poginuo dobar drugar prosle godine, dao sam oglas za motor. Prvi je svratio Andrej i ubedjivao me kako ne treba da prodam, kako se to desava ljudima koji divljaju.... kako, zasto... necuuuuu :-( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...