Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Mart 23, 2011 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan posle duzeg vremena evo i ja resih da se prikljucim ljubiteljima na dva tocka na bj.forumu.zaljubljenik u motore od malih nogu.tek sam sebi od pre par godina dozvolio taj luksuz da si priustim bmw f650.pre toga sam vozio maxi skutere ali se nikako tu nisam nalazio.inace radim limariju i farbanje vozila pa samim tim sam i resio da nabudzim oj bmw slike uskoro slede.pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Mart 23, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 132 Napisano Januar 12, 2018 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' što ne razumem Bo.S.T ali bih voleo da razumem motorcucles . Da li je to firma, radionica,...? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi Oluja 96 Napisano Januar 12, 2018 U prolazu, 50 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 12, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Loooool dobrodosao u proslost, post iz 2011. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Januar 13, 2018 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Dva kotača mi ništa ne znače, ali vozila na dva kotača i pogonskim motorom obožavam. Welcome!! Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...