masko 0 Napisano Mart 22, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd, Stari grad Motocikl: Honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem far i rezervoar za Yamahu r1 1998. RN 01, moze da bude i sa ostcenim levim farom posto je meni potreban desni, a moze i far od modela 2000-2001 ali mi onda treba ceo ispravan far. Potrabne su mi jos neke sitnice pa ako neko rastura celu neka ostavi kontak telefon, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Mart 22, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan koliko si spreman da dash? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
masko 0 Napisano Mart 22, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd, Stari grad Motocikl: Honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi sta imas od delova, ali ipak si ti taj koji odredjuje cenu a ja prihvatam ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...