gogo42 69 Napisano Mart 21, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam naveo u temi,,,dugo sam vec na forumu,i vidim da ima dosta vozaca Africe Twin!!! Nadam se da ce mi neko pomoci od kolega jer su mi potrebene mjere od gore navedenog!!! - Duzina cizme viljuske - Precnik Viljuske ili stapa - Mjera od gore tacke cizme do nosaca bolcna tocka - Mjera od dole do prvog nosaca za kociona klijesta - Raspon nosaca klijesta na disku Sve mi ovo je potrebno jer imam model Honda XLV 750r 1984godina(prednji tocak 21,a disk 280),,,i nabavio sam aluminijumiski zicani tocak od BMW 19coli sa duplim diskom od 260 na koji sam planiro da vec nabavljene diskove od 320mm postavim ciji raspon rupa odgovara!!! Sto se tice moje lijeve cizme viljuske razliku u mjeri diska po klijestima cu distancom da nadoknadim,,al sam planiro da napravim da moja stara kamila ima dva prednja kociona diska....pa bi mozda desnu cizmu viljuske ubacio do africe twin ako mjere odgovaraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Mart 25, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Jesu to te mere? Ako zadao neku pogresnu meru, reci da ispravimo Mere sa "~" nisu precizne u mm, jer imam i onu gumu na vilama pa ne mogu tacno da izmerim, ne znam gde pocinje cizma.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Mart 25, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Jesu to te mere? Ako zadao neku pogresnu meru, reci da ispravimo Mere sa "~" nisu precizne u mm, jer imam i onu gumu na vilama pa ne mogu tacno da izmerim, ne znam gde pocinje cizma.. Svaka ti cast na ovom crtezu, sad cu da provjerim mjere!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...