ugac 1150 Napisano Mart 20, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Portabl sony playstation u perfektnom stanju sa zaštitnom torbicom za 110 e. Kontakt tel. 065/838-3338 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Mart 20, 2011 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za to da ti se izbrise oglas dok ti brat ne zavrsi putopis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chupacabra 182 Napisano Mart 20, 2011 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brat sprema akciju koja ce se desiti za 2 nedelje. A putopis stoji napisan do pola... PS. mogao bih da napravim najavu u putopisima da dodju bajkeri da me isprate i da me zasuju darovima. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 21, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za to da ti se izbrise oglas dok ti brat ne zavrsi putopis A Chupakabra kaže: - "Okači mi oglas leba ti da me ne bi cimali da završavam putopis." Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Mart 21, 2011 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Manguparija, jos trazi da ga bajkeri zasuju darovima, pre ce da ga zasuju kamenjem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chupacabra 182 Napisano Mart 22, 2011 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan ^ Nova cena... 100 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoman 50 Napisano Mart 23, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR F2 Prijavi odgovor kao problematičan Jel te interesuje zamena za nesto, npr. od opreme? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...