Jump to content

Moto Zajednica

Zabrana voznje motocikala u centru Podgorice i na glavnim bulevarima

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 150 postova
  • Motocikl: SV 650

Generalno, mislim da ne moze ovo dugo da se odrzi....

Uzas...

Trajace taman dovoljno da te utuce u mozak u pokusaju da ga retardira, trajace ogranicavanje kretanja i ljudske slobode taman koliko i u Srbiji izdavanje obicne hartije umesto saboracajne dozvole.

Dobio sam nove tablice jos u januaru a umesto saobracajne papir, vec dva puta mi produzavaju i izdaju nove i nove obicne papire umesto prave saobracajne dozvole. Prvi put su mi produzili cekanje jer su umesto bezolovnog benzina upisali benzin, drugi put boja nije bila po katalogu, sta ce biti treci put ne znam ali evo treci mesec ja iako sam platio i dobio nove tablice sa njima ne mogu nigde jer umesto saobracajne imam papir...

Zato mi ovo u Podgorici maciji kasalj kakvi su nasi specijalisti!

Cuti i trpi a sad dokle - ce vidimo!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Ovu zabranu je napisala neka pizda koja nema muda da vozi bajk. Krivo mu je jer nema petlju da vozi motor pa sad kad on ne moze, ne moze niko. UZAS ovo samo govori kolko su nesposobni. :lud: Kazni onog sto pravi problem a ne sve jbt!!! :lud:

Evo drugi put danas:

Ma **rem im se u usta :dupe2:

Izvini druže...pišeš gluposti

Zabranu je stavio idiot koga mrzi da radi svoj posao i da vodi računa o poštovanju saobraćajnih propisa. Pa nije Podgorica Peking pa da ima 20 miliona stanovnika i 15 miliona motora pa da ne možeš da povataš ko divlja noću po ulicama.

Slikaš svakog tog idiota i podeliš to 20-orici pandura slike i pošalješ ih u 20 kafića i završio si posao...ako hoćeš da ga uradiš

Verovatno ima 50-100 bagatih likova koji se kurče a one dole:

a) mrzi da se akaju sa njima i idu linijom manjeg otpora

b) znaju ko su oni ali pošto su to uglavnom deca nekih mudonja, ne smeju da im se zameraju već su udarili po svim motoristima

Zaključak: U korumpiranim banana državama kao što su naše ništa nas ne može iznenaditi :neznam:

U principu napisao si i sve sto ja mislim samo mnogo finije. Moje misljenje o :dupe2: u usta i dalje stoji. Strasno je sto su cak i pokusali to da urade. idu po principu APP

Ako prodje, prodje :stabre:

• U prolazu, 36 postova

Izgleda da se odrzava takmicenje u glupostima, a da mi to ne znamo, izmedju nasih i vasih celnika. Prva dva podijuma su rezervisana za njih, ko ce biti prvi ne zna se, mada nasi za sada vode, dok je trece mesto, ono najnize, rezervisano za nas, narod, raju, masu, kako god...

1. Glup

2. Gluplji

3. Najgluplji

Leskovacka poredjenja

1. Glup

2. Gluplji

3. Najgluplji

4. S'močku pravljen ! (močka - valjda svi znate sta je?? :) )

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Ne bih rekao da je baš isto, jer je ovo drugo zbog zagađenja. Ipak je pravo na zdrav vazduh važnije od prava vožnje starog motora ili auta.

Verovatno smatra da su zagađivači svi koji ne ispunjavaju Euro3 norme. U Berlin već godinu dana mogu da uđu samo vozila koja su prošla ekološki test i imaju odgovarajuću nalepnicu.

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Ako su to zagađivači, onda je moj motor iz 94-te TROVAČ :D Nadam se da neće i kod nas da se u skorije vreme nađe neki pametnjaković koji će predložiti ovakav zakon... Mada, ništa me ne bi čudilo :jee:

Ma jok, Afrika izbacuje ozon iz auspuha :nanana:

Njima se može, puni su k'o brod. Kamo sreće da i kod nas uvedu takav zakon, ali i da većina može da kupi novije vozilo. Kod nas vozni park ponovo stari.

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

...Kamo sreće da i kod nas uvedu takav zakon, ali i da većina može da kupi novije vozilo.

:) Pusta želja, na žalost...

• Svrati ponekad, 182 postova
  • Motocikl: Liberty 125&KLE 500

Ma, to su gluposti! Kakvo zagadjivanje,iste te zemlje svojim projektima tipa nuklearke,otpad,industrija i sl. upropastise planetu! Sada su im problem motocikli,tek sada su debili shvatili da se i vazduh,eto, zagadjuje! Budaletine i licemerni olos. Kod nas? Pa ako budalasima padne nesto tako na pamet-ok! Neka otkupe nase motore po ceni novog i nema problema. Sit sam njihove brige tj. alavog otimanja para.Vazno da se oni vozikaju u najnovijim kolima,dzipovima, jahtama,poseduju sve i svasta,pisu nove zakone o saobracaju(vidim,porast saobracajki je u trendu-dobar im zakon). Vazno da su nas opalili po dzepu za nove tablice,nalepnice i sl. sranja,satro zbog Evrope!Ma vazi,placam nesto sto ce nam MOZDA biti potrebno onog dana kad MOZDA udjemo u EU).Najsrecniji bi bili da nas potpuno istrebe! <_<Demagogija u svakopm segmentu zivota,cilj-otimacina!Sve ostalo su bajke >:(

• Podržavam 5

• U prolazu, 53 postova
  • Motocikl: XJR 1300

Au gluposti! JBT ja zivim u strogom centru . I sta sad treba da guram motor svaki dan . Suludo!

E vala to kod nas valjda nece proci!

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 595 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125

Au gluposti! JBT ja zivim u strogom centru . I sta sad treba da guram motor svaki dan . Suludo!

E vala to kod nas valjda nece proci!

Sve to što važi u Evropi dođe kod nas za 4-5 godina. Barem otkako smo na "evropskom putu".

Ceo taj sistem mi deluje zaglupljujući i pravi robote od ljudi, suštinski ograničavajući slobodu. Muka mi je kad vidim kuda idemo. Jeste bolje od veselih devedesetih, ali to i nije neki uspeh samo po sebi.

• Festina lente!, 260 postova
  • Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom

Stvarno ne mogu da verujem dokle ide ljudska glupost.

Jednom je Albert Ajnštajn rekao, a pošto mi nemački nije maternji jezik parafraziraću ga ovom prilikom: Univerzum i ljudska glupost su beskrajni. Dok postoje razlozi za sumnju u prvu tvrdnju, u ovo drugo sam posve siguran.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja