el_marco 572 Napisano Mart 18, 2011 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jel normalno da se ventilator na mom skuteru pali kad kazaljka dodje blizu crvenog dela skale, pa onda pali ventilator i skida do pola skale, ispravni su termo prekidaci nego me interesuje da li je to normalno ili da prebacim na rucno MBK SKYLINER YAMAHA (MAJESTY) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Mart 19, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja bih rekao da nije. Mozda ti je ciknula prva brzina koja drzi tem. oko pola pa ti se pali druga kada je vec u kriticnom stanju. Najbolje da ispitas kod el. ili da zamenis davac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Mart 19, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da jeste. Meni je na leonardu tako palio ventilator, a sve je bilo ispravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...