SmokeS 339 Napisano Mart 18, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je desni nosac za koroman: Prilikom pada prosle god se jako malo zakrivio, pa rekoh, ako neko ima da kupim.. Blago mi je spustena desna strana koromana pa me malo iritira I takodje je bio ostecen desni fuzaster za suvozaca! Hocu original da stavim.. Ponude na pm ili 065/890-91-90 Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Mart 21, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Resen nosac kormana.. Ostala potraga za fuzasterom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Mart 21, 2011 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Mart 21, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Navijam za partizan Ne trazim koroman.. Nego mi je bio kriv za mm desni nosac kormana, pa me iritiralo.. To je sada reseno.. Kao sto sam rekao, trenutno trazim zadnji desni fuzaster.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Mart 21, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ispravci! Moracu i ja da krenem da ispravljam ljude oko sebe xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...