shuky 320 Napisano Mart 15, 2011 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da smanjim visinu XT-a zamenom linkova (neki ih zovu dog-bones, linkage-bones...). Imam odlicnog majstora koji ce to da mi napravi, pa me zanima: Da li je neko ovde na forumu to kupio konkretno za ovaj motor? Koja je duzina linkova koje je koristio i koliko je motor sa njima izgubio na visini? Interesuje me iskljucivo ovaj nacin, te molim bez predloga o obradi sedista, stelovanju amortizera ili propustanja teleskopa kroz trougle. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Mart 15, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan cim diras visinu motora nazad obavezno i napred ali to je nauka,Milan Marinkovic pravi i ugraduje i naravno steluje ceo motocikl pa mu se javi,imas njegov broj pod serviseri Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 15, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pratim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...