oldtajmer 78 Napisano Mart 14, 2011 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguce da nigde ne mogu da mi naprave boju a da potrefe nijansu koju trazim.Treba mi crvena 575. Bio sam na vise mesta i nijansa je uuek razlicita.Kazu mi da zeljenja nijansa moze da se dobije samo ako se farba preko odredjene podloge i da to ne moze da se postigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Mart 14, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa nek ti naprave i podlogu, to je standardno za neke boje. Samo mi nije jasna ta oznaka crvena 575, pre neki dan sam pravio 547 za opela a zašta je ta tvoja ako se može znati, tri cifre i nisu baš detaljan opis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldtajmer 78 Napisano Mart 15, 2011 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Boja je za motor BMW-k100.To je fabricka oznaka.Hocu da ofarbam rezervoar sve drugo je odlicno.Ja odnesem deo koji je dobar, da po njemu naprave boju.Medjutim nijansa je uvek razlicita.E sad oni kazu da bi se dobila ta nijansa mora prvo da dodje neka podloga.A ta podloga ne moze da se napravi,to kao mora samo fabricka.Ne razumem se u boje ifarbanje ali to mi je nekako neverovatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Mart 15, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, imaš recept i za boju i za pripadajuću podlogu a pošto tvoji trgovci za to nisu čuli moraš naći druge, tj proizvodjača koji ima odgovarajuću boju ili trgovca koji je u stanju da nešto napravi sa raspoloživim sredstvima. Za male razlike u nijansi koje se često ne mogu izbeći rešenje će da smisli majstor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Mart 15, 2011 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka farba dok se ne osusi ima drugaciju nijansu.I ja sam na par auta farbao krilo ili vrata i uvek kad mi naprave farbu mislim da nije dobra ali kad se osusi i ispolira(stara i nova obavezno)nema nikakve razlike.Probaj na nekom limu pa uporedi ako vec nisi. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...