vudu 6 Napisano Jun 10, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Jos juce na skupu u Lazarevcu cujem da je neko od Sapcana nastradao u Lajkovcu,na povratku sa skupa.Nocas u 03 h vratim se sa skupa,pa jutros odmah na dezurstvo i pravo u sok-sobu. Sekulic Milan iz Sapca,kome su uradjena dva skenera glave ima malo subarahnoidalno odnosno krvarenje izmedju dve mozdane ovojnice.Hematom je mali i ocekujemo da ce se spontano resorbovati.Osim toga ima povrede kostiju lica.Pricao sam kratko sa njim.Iako su povrede dosta teske,ako ne bude nekih neplaniranih komplikacija,trebao bi uspesno da se oporavi,sto mu od srca zelim. Subotic Branko iz Uzica je imao udes,ako sam dobro obavesten,negde kod Ljiga.Takodje mu je dva puta radjen skener glave i tu nema povreda,ali ima serijski prelom rebara koji je prouzrokovao krvarenje u prostor plucne maramice.S njim sam porazgovarao dve-tri reci,jer je upravo vracan sa skenera.I kod njega se ne ocekuju vece komplikacije,tako da bi oporavak trebao da bude uspesan, u sta duboko verujem! S obzirom da dezuram do sutra ujutro,obici cu ih i veceras,pa ako bude nekih izmena obavesticu Vas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 48 Napisano Jun 10, 2007 Zainteresovan, 566 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Ljudima zelim brz oporavak, a tebi sve pohvale na brizi!! Na najbolji nacim pokazujes zbog cega si izabrao tu profesiju!! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 215 Napisano Jun 10, 2007 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Vudu, lep gest. Svaka čast tebi, a njima želim brz i uspešan oporavak. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Jun 10, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan bas ljudski sa tvoje strane...svaka cast,momcima zelim brz oporavak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Jun 10, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jos juce na skupu u Lazarevcu cujem da je neko od Sapcana nastradao u Lajkovcu,na povratku sa skupa.Nocas u 03 h vratim se sa skupa,pa jutros odmah na dezurstvo i pravo u sok-sobu. Sekulic Milan iz Sapca,kome su uradjena dva skenera glave ima malo subarahnoidalno odnosno krvarenje izmedju dve mozdane ovojnice.Hematom je mali i ocekujemo da ce se spontano resorbovati.Osim toga ima povrede kostiju lica.Pricao sam kratko sa njim.Iako su povrede dosta teske,ako ne bude nekih neplaniranih komplikacija,trebao bi uspesno da se oporavi,sto mu od srca zelim. Subotic Branko iz Uzica je imao udes,ako sam dobro obavesten,negde kod Ljiga.Takodje mu je dva puta radjen skener glave i tu nema povreda,ali ima serijski prelom rebara koji je prouzrokovao krvarenje u prostor plucne maramice.S njim sam porazgovarao dve-tri reci,jer je upravo vracan sa skenera.I kod njega se ne ocekuju vece komplikacije,tako da bi oporavak trebao da bude uspesan, u sta duboko verujem! S obzirom da dezuram do sutra ujutro,obici cu ih i veceras,pa ako bude nekih izmena obavesticu Vas! mnogo hvala pozdrav!!!! daj boze da sve bude ok za obojicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 10, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Vudu pravi si! Pozdravi momke,da se malo našalim u njihovoj mucu : "Srećna vam rane junaci!" Ohrabri Branka mojim iskustvom. 2002 sam imao udes,otresao sam sa oko 240 kmh,povrede su bile slične njegovim: serijski prelom rebara ( 7 - sedam ) hemopneumotorax,dreniranje,napukla lopatica...deset dana intezivne...četrnaestog dana sam vozi skuter. Hvala osoblju Pančevačke bolnice. NEMAM POSLEDICA...osim ženine nervoze kada god uzjašim mašinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Jun 10, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam se vratio iz sok-sobe.Pricao sam sa obojicom po nekoliko minuta i ako se moze reci,dobro se osecaju.Danas im je bila rodbina u poseti. Zare,sutra ujutro kad ih obidjem prenecu mu tvoju utesnu pricu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Jun 10, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Vudu za informacije ja sam juche bio na Tari i tek danas chuo za Sekulu ,inache mi je mnogo dobar drug a i stvarno je extra covek ,nadam se da ce sve biti ok eto mene sutra u Valjevu da ga obidjem , nije zgoreg da mi kazes kada su posete jel ista varijanta kao ovde od 14-15 ?. hvala unapred i obojici brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Jun 10, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Vudu za informacije ja sam juche bio na Tari i tek danas chuo za Sekulu ,inache mi je mnogo dobar drug a i stvarno je extra covek ,nadam se da ce sve biti ok eto mene sutra u Valjevu da ga obidjem , nije zgoreg da mi kazes kada su posete jel ista varijanta kao ovde od 14-15 ?. hvala unapred i obojici brz oporavak rece mi Dzeger od 10 do 16 casova, al najbolje da ti Vudu da tacnu informaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Jun 10, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Vudu za informacije ja sam juche bio na Tari i tek danas chuo za Sekulu ,inache mi je mnogo dobar drug a i stvarno je extra covek ,nadam se da ce sve biti ok eto mene sutra u Valjevu da ga obidjem , nije zgoreg da mi kazes kada su posete jel ista varijanta kao ovde od 14-15 ?. hvala unapred i obojici brz oporavak Posete su od 15-16,ali posto je u sok-sobi ukoliko budes imao problem da udjes javi mi se na tel. 063/81-69-687 pa da ih ja nazovem da te puste.Posle mozemo da se nadjemo da popijemo nesto u njihovo zdravlje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Jun 10, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan hvala ti puno cujemo se i vidimo sutra 10000000 % Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jun 12, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Vudua od Vlada, hvala za informacije,a mocima zelim brz oporavak.(s obzirom na povrede,nije mala zajebancija) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Jun 13, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Vudua od Vlada, hvala za informacije,a mocima zelim brz oporavak.(s obzirom na povrede,nije mala zajebancija) Jbt nisam znao da si ti vladezx11 dok nisam video slike na ovoj temi. Inace momak iz Sapca je pusten kuci,a Ercov je jos tu,ali je sasvim OK.Sad su mu upravo bili ortaci iz Uzica u poseti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...