igor-gs 162 Napisano Mart 15, 2011 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Redovno ovo radim motorom, kolima a i kombijem kada ga vozim. Jok vozicu iza putara dok mi on baca rizlu i soli mi soferku . Ne shvatam cemu se cudite? Udaviste vise o postovanju zakona koju vecina ovde ni ne pomislja da postuje. Brate,jedini pravi odgovor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 15, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je neka greska ili fotoshop. Tu nema razloga za punu liniju. Ti stvarno isuviše dugo živiš i voziš po uredjenim državama Ovakvih debilnih primera saobraćajne signalizacije po Srbiji ima koliko hoćeš. Zaboravih kez jbga. Ima i ovdje toga jos vise. Sigurnost iznad svega. Posebno mi na zivce idu novi regionalni putevi, koji umjesto pune linije imaju metar trave izmedju traka. (i to kroz njivu bez kraja). Na primjer ovako nesto BTW, ovo mozda najbolje razbija iluziju o "extra kulturi u sabracaju" koja je prisutna dole. Dok ne postavis travu ili neku drugu fizicku prepreku "nema ljeba". Ajd trava, ali OVO je tek van pameti (sve u cilju sigurnosti ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Mart 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je neka greska ili fotoshop. Tu nema razloga za punu liniju. Ti stvarno isuviše dugo živiš i voziš po uredjenim državama Ovakvih debilnih primera saobraćajne signalizacije po Srbiji ima koliko hoćeš. Zaboravih kez jbga. Ima i ovdje toga jos vise. Sigurnost iznad svega. Posebno mi na zivce idu novi regionalni putevi, koji umjesto pune linije imaju metar trave izmedju traka. (i to kroz njivu bez kraja). Na primjer ovako nesto BTW, ovo mozda najbolje razbija iluziju o "extra kulturi u sabracaju" koja je prisutna dole. Dok ne postavis travu ili neku drugu fizicku prepreku "nema ljeba". Ajd trava, ali OVO je tek van pameti (sve u cilju sigurnosti ) Pa to je sasvim O.K. Vozis po travi a obilazis po asfaltu i uvek imas ciste gume. A u zaustavnoj traci mozes malo i da plaknes auto!! Ekologija pre svega!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ojsfajl 393 Napisano Mart 16, 2011 U prolazu, 60 postova Motocikl: klr Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje propisa?! Pa ti si nama mislio da podvalis??? Ovde se jasno vidi da je kamion preticao automobil koji iz daljine igrom slucaja lici na policijski. I naravno da je rec o nekom putu u engleskoj u kojoj se vozi levom stranom, .....mi nemamo ni za oznake za linije, tako da ovo nije kod nas. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Mart 17, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih kez jbga. Ima i ovdje toga jos vise. Sigurnost iznad svega. Posebno mi na zivce idu novi regionalni putevi, koji umjesto pune linije imaju metar trave izmedju traka. (i to kroz njivu bez kraja). Na primjer ovako nesto BTW, ovo mozda najbolje razbija iluziju o "extra kulturi u sabracaju" koja je prisutna dole. Dok ne postavis travu ili neku drugu fizicku prepreku "nema ljeba". Ajd trava, ali OVO je tek van pameti (sve u cilju sigurnosti ) Auu, kakav zajeb! Mislim ono sa travom i vise, ovo sa ovim preckama moze i da se izbegne ako nema nikoga iz suprotnog smera. ...Dakle, "tesno mi ga skroji nane!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...