draza 548 Napisano Maj 6, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Registracija je kod nas skuplja zbog nase jebene ekoloske takse . S obzirom da smo prva ekoloska opstina u srbiji , dali sebi pravo pa nas deru . A i kada se prenosi iz jednog u drugi grad skuplja je registracija nego ponovna u istom mestu. Sto se igleda motora tice uopste nisam narusio njegov fabricki izgled ( nista vise od onog sto je bio ) sem farbe . Koja i onako ne bi prosla kolekcionarima u oci . Opet kazem to sto sam ulozio puno vremena i da li ce da ga neko vozi u blato ili nece bas me briga . Realna vrednost ovog motora je 800 EVRA kao i sto ga je Aca platio . E sad sto smo mi pravi ( naglasavam PRAVI ) ljubitelji motora pa smo glupi i ulozimo jos 800 ili 1000 evra da ga sredimo i to vise nije bitno . Akao neko oce dacu ga za 800 evra bez masine kakav je i bio . A za farbu ima celokupne nove plastike za 100 evra . Tako da vise za cenu nemam pojma dogovorite se izmedju sebe sami . I onako na ovom forumu ima dosta pametnih ( ne vredjam nikog ) pa retko ko vise i kupuje motore sa foruma . U vecini NAGLASAVAM vecini slucajeva vide motor na nekom drugom sajtu . A i super ovako sto pojedini cekaju da pada cena . Jos koji dan i vise nije na prodaju . Ostaje klinac da ga vozi . Pozdrav svima i hvala na komentarima , bolje ovako negoda stoji negde na 100-oj strani oglasa . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Maj 6, 2011 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan drazo nemoj da te ovo pogadja. cinjenica je da motor ekstra i da nema ulaganja a pre svega nema cimanja, gubljenja vremena i vucaranja sa majstorima. Sa jedne strane 100 evra je puno ali onome kome je to puno ne treba da vozi motor. Pokusaj da se snadjes za pare i ostavi motor sebi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 6, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha ha . Nemoj nista da brises druze . I onako cu ga stvarno za neki dan necu vise prdavati . Podneo sam za kredit i treba im jedno nedelju dana da mi odobre . Tako da posle bas me briga ostace sigurno kod mene jer znam da niti ga mogu prodati po razumnoj cenu u odnosu kvalitet i cena . Nema ljutnje samo tako tu smo da dajemo svoja misljenja i ostalo . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 10, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Jos neki dan cena 1200 evra . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
glista 1 Napisano Maj 18, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: bgd Prijavi odgovor kao problematičan znas kako bi ja bio srecan kada bi se menjali, ja tebi peugeot elystar 2002, i dam ti 200evra. =) i cokoladu. evo ti par fotki moje zle mashine. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/65650-peugeot-elystar-2002/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 18, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Imam druze skuter nije mi potreban . Ipak hvala na ponudi . Inace motor je prodat pre 10 minuta . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6451 Napisano Maj 18, 2011 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Opa, da castis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Maj 18, 2011 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan cestitam i tebi , a novi gazda samo da uziva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...