Toro 1 Napisano Mart 8, 2011 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze li mi neko pomoci? Danas mi stigne rucica kocnice za mog Suzukija GS 500, al kad je stigla nije bila ista kao i ona stara. Gledam po netu i izgleda da ova moja nije bila original. Prepoznaje li ko sa kog je modela ova stara i da li je ova nova sa GSa? Cuo sam da ova stara moze da bude sa neke Jamahe, pa ako ko prepozna sa kog je modela nek napise. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Mart 8, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj njega. Ima isti motor i koliko se sećam imao je posla sa menjanjem neke od ručica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toro 1 Napisano Mart 9, 2011 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala cika Dule, ostali ako je kome poznato nek se oglaci. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Mart 9, 2011 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Ova nova ti jeste za GS500 od 2001-2003 godine koliko ja vidim po katalogu Vicme a ta tvoja stara cini mi se da je u katalogu pod sifrom 70751 Katalog proveri pa javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toro 1 Napisano Mart 10, 2011 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je ta. Javi ako imas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Mart 11, 2011 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan To je ta. Javi ako imas. Trenutno nema, ali roba stize za 15ak dana tako da ce sigurno dolaziti inace cena je 570din pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...