kaktus 36 Napisano Mart 8, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan eto resih da sredim izduvne grane na mom dedici.kako nikad to nisam radio zanima me vase misljenje po tom problemu.cime se najlakse to odradi.kakva su vasa iskustva! ipak je to moped bez oklopa i grane su mu u prvom planu.hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4346 Napisano Mart 8, 2011 motoras, 2495 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta je na tu temu vec pisano na forumu. U glavnom,nadji neku dobru pastu za poliranje,pamucnu krpu i trljaj dok ne postane ogledalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Mart 8, 2011 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Izduvne grane su super ispolirane, do prve VOZNJE..... a onda si opet na STAROM!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Mart 8, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan dok ne dobiješ upalu mišića znaj da nisi dovoljno trljao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaktus 36 Napisano Mart 8, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan slazem se sa vasim komentarima ali eto voleo bi da znam sta uraditi da te grane duze vreme ostanu sjajne!? dali postoji neki nacin koji ih duze vremena odrzava sjajnim?neko farbanje ili sta vec? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Mart 8, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan A kojom bojom bi ti obojio niklovane grane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaktus 36 Napisano Mart 8, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan mozda u roze ili plavo. dobro da se razumemo nisam ja bas duduk toliki ali eto pitam vas koji mozda vec imate neko iskustvo..nisam ni mislio na neko klasicno farbanje jer znam da to ne ide tako.. onda ne preostaje drugo nego ih glancati redovno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaktus 36 Napisano Mart 8, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan a kontam Peki i ti imas masinu iz 81 tako da je i kod tebe taj problem mozda vidljiv.kako ti odrzavas kod tebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 9, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan slazem se sa vasim komentarima ali eto voleo bi da znam sta uraditi da te grane duze vreme ostanu sjajne!? dali postoji neki nacin koji ih duze vremena odrzava sjajnim?neko farbanje ili sta vec? to je samo gubljenje vremena ....kod bandita su grane prohromske i kada bi ih izglacao da budu ogledalo prvo dobro zagrevanje promenilo bi boju na granama jedino ako imas pootrebu za tim da je prljava ili ima neka fleka pa da to saniras poliranjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaktus 36 Napisano Mart 17, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan i tako poslusam ja sam sebe i polako pocnem da to trljam.neki materijal za poliranje drvenarije,neznam pravi naziv ali izgleda kao onaj materijal na sunjdjeru za sudje. jako dobro skida sve tackice i mrlje.dok uvatim vremena slikacu i postaviti,a do tad cu uzivam u sjaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...