v-shomy 17 Napisano Februar 4, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl1000k8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i ja junior. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazar98 15 Napisano Februar 7, 2011 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene (iz Čačka). Promenio Februar 7, 2011 član lazar98 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 18, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan eve i mene malko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Februar 19, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan to sam ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeppelinJagger 11 Napisano Februar 19, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Ja, na nekoj svadbi. Nemam puno svojih slika, ja sam taj koji uvek slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Mart 5, 2011 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 7, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan @ Shejtan, pa to je radna, za prljanje, offroad !!! A ovako je za slikanje, fenserski !! Децо, јесте чули некад за ЕПП Ја не смем да качим своје 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Mart 8, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan ja i moj drugar Dino na Sutormanu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Mart 8, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da ispratimo ovu dugu zimu jednom sneznom fotkom. Komentar jednog coveka poreklom iz Bosne, koji je gledao mene i drugara kako se slicugamo : "Jooooo, jebo te, ja mislio pat'ke same idu!!!" Gajbica RuleZ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duks 5 Napisano Mart 11, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: Kymco Agility 50(80)cc, BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Golubac, Slikano prošle godine pri povratku iz Kladova. Vožnja je bila sjajna jedva čekam da ove godine ponovim nešto ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 18, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da se oglasim ovde da znate kada da svirnete i da se javite kaciga shoei i luda glava ispod nje Uvek i svima se javljam...uradite isto ako me vidite 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloswind 12 Napisano Mart 18, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Studenica Motocikl: aprilia tuareg 350 wind Prijavi odgovor kao problematičan @nensy- ako te vidim prvi castis pice ! (imamo potpuno iste kacige ) Evo i mene pored nekog jezerceta .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 22, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan OK, evo jedne fotke sa zlatiborskog djira. Samo sada jašem crvenu Yamahu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan JA i TA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 29, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan najmlađe čudovište i ja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 29, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan najmlađe čudovište i ja.... Divnoooooooooooooooooooo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 29, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan THX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano April 6, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene na engleskim drumovima - SERBIA FOREVER! 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2829 Napisano April 7, 2011 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene na engleskim drumovima - SERBIA FOREVER! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano April 7, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan u dolini jorgovana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki991 291 Napisano April 15, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan BMW muzej u Minhenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano April 22, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Sveze opran... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano April 22, 2011 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ko, motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano April 22, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Slike su clanova... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V2sik 1 Napisano Maj 8, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Nekako, ovako .... samo lepše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...