Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 8, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan :D :D care.Jebiga svi pijani zadnji dan skole jbt Sorry druze, meni se ucinilo da tako pise. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikki kawasaki 3 Napisano Februar 8, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: kula Motocikl: CB 900 F2 Bol d'or Prijavi odgovor kao problematičan erika i aprilija odlicno ali ti kvaris opsti dojam!javascript:void(0); Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene i moja ljubav... ...moja druga ljubav... "A be dete, shto se ovol'ko ishara u 22 godine"-kad se chovek navuche na iglu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
derek 0 Napisano Februar 16, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan MY 2T POWER AND ME!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_bns 15 Napisano Februar 16, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja slabo imam slike pored motora, ali evo nekih "u elementu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan eo..jedan mali video za pocetak./// http://s222.photobucket.com/albums/dd75/tenk_koji_gazi/?action=view¤t=j.flv sa drugaricom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan security ili policaja ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan security..nisam toliko ocajan da udjem u policiju..lol hahaha...bez uvrede pametnim policajcima...hiihihih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan opet ja u opremi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 18, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ovde ko iz Cauntera da si pobego Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan hehehehe...urban camo.....koliko bila lepa,toliko je neefikasna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Februar 18, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan opet ja u opremi A za sta ti je ta oprema ?...deluje dobra za off-road... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan security..nisam toliko ocajan da udjem u policiju..lol hahaha...bez uvrede pametnim policajcima...hiihihih ;D desi kolega... nista sladje nego dok spavas na poslu a plate ide... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja koristim za grad, ima protektora i zaustavlja vetar, i dobro izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Februar 19, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan ja koristim za grad, ima protektora i zaustavlja vetar, i dobro izgleda A gde si kupio donji i gornji deo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan security..nisam toliko ocajan da udjem u policiju..lol hahaha...bez uvrede pametnim policajcima...hiihihih ;D desi kolega... nista sladje nego dok spavas na poslu a plate ide... ;D ehej..jesi i ti u SISTEM FTO?ma bar da je neka plata...jedva ubijamo 16-16500 mesecno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 19, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan bolje da si npr u incasso security-u ... ne znam kolika je plata, mogu pitam ortaka al to ti je ki james bond... incasso nije firma nego vrsta obezbedjenja za lizing kuce (prim aut.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan ma jedu govna beogradjani,oni uvek dobiju platu na vreme,iako imaju 3x vecu nego mi....planiram da trazim da me prebace negde u vojvodinu,pazova,novi sad,sremska mitrovica,subotica,bilo gde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 19, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan ma jedu govna beogradjani,oni uvek dobiju platu na vreme,iako imaju 3x vecu nego mi....planiram da trazim da me prebace negde u vojvodinu,pazova,novi sad,sremska mitrovica,subotica,bilo gde... A neces u BG? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ma jedu govna beogradjani,oni uvek dobiju platu na vreme,iako imaju 3x vecu nego mi....planiram da trazim da me prebace negde u vojvodinu,pazova,novi sad,sremska mitrovica,subotica,bilo gde... A neces u BG? hocu ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 19, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan hocu ja! NEMOJ! A razlog vidi post pre mog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan naravno da necu u Bgd...u koji god deo zemlje da pitas niko ne voli Beograd...radije u NS... ljudi su fini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan hocu ja! NEMOJ! A razlog vidi post pre mog. realno verujem da je svuda bolje nego ovde u sapcu...svi su neka muda,svi kurceviti a plata 15000 i nisi prijavljen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja koristim za grad, ima protektora i zaustavlja vetar, i dobro izgleda A gde si kupio donji i gornji deo? donji deo u army shopu u sarajevskoj gornji deo u fiva prodavnici u trznom centru mondo u zarkovu (moto oprema) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...