Zlatni_papagaj 13 Napisano Novembar 24, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Purec92 , kolega , sluzi fantasticno vec 2godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Novembar 24, 2008 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Veliki mi nos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Novembar 24, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Purec92 , kolega , sluzi fantasticno vec 2godine... Kod mene skoro godinu ali sam presao blizu 10.000 km jbg bilo lepo vreme a nisam mogao da odolim a da ne je ne probam da duze tj isao sam iz Cacka na Zlatibor, Taru, Arilje i letos sa calom na more pola ture ja a pola on :D prilicno izdrzljiva 125 ali zato sad guma nema a ulje uzas ali ona opet ide mada joj je sutra servis tako da ce biti opet spremna za sezonu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
desadugme 0 Napisano Novembar 24, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Što je lepo kad čovek nauči kako se fotkice šalju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Novembar 25, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma lepo je i nama,samo salji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E ovo su bajkerske fotke a ne sexi fotke, za te fotke ste vi forumaši zaduženi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Novembar 25, 2008 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...ne biH se mi bunili... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Finest 0 Napisano Novembar 25, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Motor Prijavi odgovor kao problematičan da sam mogao i moj sqt bi strpao u avion Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 25, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Finest svetski putnik... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Finest 0 Napisano Novembar 25, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Motor Prijavi odgovor kao problematičan pa moglo bi se reci...da nisam putovao sad bi imao za dva gixxera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Novembar 29, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Evo me!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Novembar 30, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan ‚pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Decembar 5, 2008 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan evo kako jos mogu da izgledam: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maka 0 Napisano Decembar 5, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Herceg Novi Prijavi odgovor kao problematičan E evo i mena i motorce kad kupim....ili ukradem od brata!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Decembar 5, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu... ovo ti nije trebalo sad će da krenu bračne ponude :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 5, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu... ovo ti nije trebalo sad će da krenu bračne ponude :D he he he Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 5, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da cemo opet morati otvoriti novu temu za mis foruma,stanje se vidno promjenilo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 5, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da cemo opet morati otvoriti novu temu za mis foruma,stanje se vidno promjenilo ;D cekacemo jos malo... kad krene lepse vreme pa bude bikinija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maka 0 Napisano Decembar 5, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Herceg Novi Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte tako...drugarice su taman htjele da se uclane a saad kad ovo vide...ne znam sta ce biti!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 5, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte tako...drugarice su taman htjele da se uclane a saad kad ovo vide...ne znam sta ce biti!! znam ja... kada ovo vide one koje su se dvoumile,doci ce sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Decembar 6, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da cemo opet morati otvoriti novu temu za mis foruma,stanje se vidno promjenilo ;D Odlicna ideja Sale! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 7, 2008 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte tako...drugarice su taman htjele da se uclane a saad kad ovo vide...ne znam sta ce biti!! Ja mislim kada cuju kako i koliko su dobrodosle da ce nagrnuti da se mi Bajkeri necemo zivi cuti. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Decembar 7, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan E evo i mena i motorce kad kupim....ili ukradem od brata!! maka izvini za offtopic, ali gde je ovo fotkano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maka 0 Napisano Decembar 8, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Herceg Novi Prijavi odgovor kao problematičan U starom Merkatoru ...ali tamo vise ne readim..cccccccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...