FritzTheCat 42 Napisano Novembar 12, 2007 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Brat cupavi Mikele i ja. Mr.Black Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogaa 1 Napisano Novembar 17, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene sutomore 2006 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogaa 1 Napisano Novembar 17, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan sutomore 2006 udruzene snage maratonci i familija 2 mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 18, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, nemam nijednu bolju.E, da, uzivo mi oci nisu crvene. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Novembar 21, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene sa drugaricom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shorty 9 Napisano Novembar 22, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: BOR / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan eto i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Novembar 22, 2007 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Evo Marijine i moje slike zbog insistiranja poprilicnog broja clanova BJB zajednice....... ;D http:// Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marija 0 Napisano Novembar 24, 2007 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da stavim slike............ Edit: popravio linki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Novembar 25, 2007 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje malenkosti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Novembar 25, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan eve i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemi 0 Napisano Novembar 26, 2007 U prolazu, 2 postova Lokacija: Umag Prijavi odgovor kao problematičan slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Novembar 28, 2007 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Silke 2007 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Novembar 28, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, nemam nijednu bolju.E, da, uzivo mi oci nisu crvene. ;D Gdje si uhapsio tu majicu? To nema svako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Novembar 28, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ja u pancevu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srka 2 Napisano Decembar 5, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: Novi Sad-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan evo da vidite konacno i ko sam ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Decembar 6, 2007 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slike: 2005 2006 Hungaroring 2007 Ađanski susret Moji najbitniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanBL 0 Napisano Decembar 10, 2007 U prolazu, 0 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Kupovina motora ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanBL 0 Napisano Decembar 10, 2007 U prolazu, 0 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Jos slika ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 11, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Gdje si uhapsio tu majicu? To nema svako Ako ti kazem moram da te ubijem. ;D Ova maja nije moja, gitarista je uzeo kad je bio na koncertu Jagodica.Ali ima ovoga po Bg koliko hoces, samo pokazes koju ces sliku i oni ti nalepe.Ako ti se svidja rado cu ti pokloniti jednu, samo da se dokopam Bg-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Decembar 12, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Gdje si uhapsio tu majicu? To nema svako Ako ti kazem moram da te ubijem. ;D Ova maja nije moja, gitarista je uzeo kad je bio na koncertu Jagodica.Ali ima ovoga po Bg koliko hoces, samo pokazes koju ces sliku i oni ti nalepe.Ako ti se svidja rado cu ti pokloniti jednu, samo da se dokopam Bg-a. Imam original,dobio sam je od Jagoda,Tomas bubnjar mi je čuvao XXL pola godine. Ipak ,hvala ti na ponudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Decembar 12, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ew i mene na jednom moto partyu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Decembar 30, 2007 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan evo ga ja..... ;D http://cdn.bjbikers.com/images/imported/0R/67kIq_dsc02282ls1.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Januar 4, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da i ja postavim neku slichitzu : Ovde sam "manje opasan" : A ovde smo Borko87,moja lepsha polovina,ja i josh neka banda : Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Januar 4, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene sa boljom polovinom naravno ja sam onaj nizi u crnoj odeci pa jos jedna! A za fotke sa motorima se mora sacekati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6157 Napisano Januar 8, 2008 Drug član, 3024 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nas u "ratnoj spremi" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...