shlem 8582 Napisano Novembar 16, 2022 (promenjeno) Drug član, 384 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan @Borkosan pošto sam ljubomoran na tvoju težinu i izgled, napisaću sledeće: slikaš se kao neka tinejdžerka u wc-u..... Promenio Novembar 16, 2022 član shlem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3860 Napisano Novembar 16, 2022 (promenjeno) Astro Puki krsi sva pravila!, 950 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan I ja kad sam izbacio slatkise , kilaza se samoregulisala . Ja sam 173cm i 72kg neki kazu nadljudske snage Promenio Novembar 16, 2022 član punisa 16 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8384 Napisano Novembar 16, 2022 Ne silazi, 2171 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovo tema,jebeš čoveka ispod 100 kila. 2 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chedo 150 Napisano Novembar 16, 2022 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kinroad xintian 250-16 Prijavi odgovor kao problematičan I mi smo se napokon uslikali. Pozdrav svima. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8384 Napisano Novembar 26, 2022 Ne silazi, 2171 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ono,kad ni na poslu ne možeš bez motora. 13 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Decembar 28, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ugojio kad je supruga bila trudna, ima tome 6 godina. Ona se porodila, stesala se, skoro kao i pre trudnoće a ja ostao na 130-140kg i tu se vrtim kao budala. Od prilike trebao bi da budem visine oko 2.20 ali sam nažalost samo 1. 85 Do suprugine trudnoće imao 100-110kg i bio kao zmaj. Pored kila u plus otišao donji i gornji pritisak i ko zna šta još... Jadna majko i ovaj motor mi postaje mali, šta će biti do leta, ko živ ko mrtav...ovo je uzelo velikog maha! Promenio Decembar 28, 2022 član Hertzeg 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 333 Napisano Decembar 29, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Predji na hrono ishranu do leta skidas 20 garantovano. Tako sam i ja...Sad sam debeo ali nisam toliko. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2691 Napisano Decembar 29, 2022 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Hertzeg je napisao: Ja se ugojio kad je supruga bila trudna, ima tome 6 godina. Ona se porodila, stesala se, skoro kao i pre trudnoće a ja ostao na 130-140kg i tu se vrtim kao budala. Od prilike trebao bi da budem visine oko 2.20 ali sam nažalost samo 1. 85 Do suprugine trudnoće imao 100-110kg i bio kao zmaj. Pored kila u plus otišao donji i gornji pritisak i ko zna šta još... Jadna majko i ovaj motor mi postaje mali, šta će biti do leta, ko živ ko mrtav...ovo je uzelo velikog maha! On 26.11.2022. at 17:07, gebee&co je napisao: Ono,kad ni na poslu ne možeš bez motora. kad porastes prodacu ti ovaj Sve bolesti dolaze od nedovoljnog uzimanja alkohola 4 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8384 Napisano Decembar 29, 2022 Ne silazi, 2171 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Deda,iskusno nema šta. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Decembar 29, 2022 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Dane Deda je napisao: Sve bolesti dolaze od nedovoljnog uzimanja alkohola Nije istina. Prešao sam sa piva na rakiju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Decembar 29, 2022 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, plumber.ns je napisao: Predji na hrono ishranu do leta skidas 20 garantovano. Tako sam i ja... Sad sam debeo ali nisam toliko. Ma znam ja to ali sam totalno ne disciplinovan što se tiče hrane i pića. Mene ludilo kad uhvatio oko 23:00-00:00h nema Boga da bi zaspao. A kad krenem sa drugarima da cugam ni tu nema stajanja, pivo, wc, pivo, wc...i tako u krug Sad sam prešao na domaću rakiju i počeo sam onako lagano da meračim...ali vidim ja nema meni leka, ne daj Bože jedino neka sirotinja da me uhvati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8239 Napisano Decembar 31, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan On 29.12.2022. at 21:50, Hertzeg je napisao: Ma znam ja to ali sam totalno ne disciplinovan što se tiče hrane i pića. Mene ludilo kad uhvatio oko 23:00-00:00h nema Boga da bi zaspao. Хахххахахааааа, има лека ... на спавање пре 23:00 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17680 Napisano Januar 9, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2428 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Paljevina je napisao: Obzirom da mi je stara slika isčezla sa foruma, evo je jedna novija sa NAVAK-a. malo iz drugog ugla... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dandara 20 Napisano Januar 23, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT 09 Prijavi odgovor kao problematičan On 25.2.2006. at 15:37, dane je napisao: Ovo sam ja u sredini kao neki sef Dane od šljive do banane, đe si imenjače! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Januar 23, 2023 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam sebe nikad ne slikam niti sam pozer (fuck your selfie),uslikala me mušterija 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1633 Napisano Januar 23, 2023 Drug član, 1019 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moja malenkost 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 213 Napisano Januar 24, 2023 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio na 2 tocka ali koga briga Malo lagane setnje od magistrale do vrha i eto nas. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 206 Napisano Januar 25, 2023 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan FGПослато са M2101K9G помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22501 Napisano Februar 3, 2023 Integrisan, 9648 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Stigla jakna od Stegule, vise nego zadovoljan! P.S. Mogu i da je zakopcam 11 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano Februar 3, 2023 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. bas sam krenuo da kuckam moze li se zakopcati hahahahah 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8384 Napisano Februar 3, 2023 Ne silazi, 2171 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, N.F.S. je napisao: Stigla jakna od Stegule, vise nego zadovoljan! P.S. Mogu i da je zakopcam A raširio se,uvukao stomak,izbacio grudi,ahahaha. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano Februar 3, 2023 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, gebee&co said: A raširio se,uvukao stomak,izbacio grudi,ahahaha. Mislim da koristi push up za ovakve slike, ali psssst :D 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17680 Napisano Februar 3, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2428 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, gebee&co je napisao: A raširio se,uvukao stomak,izbacio grudi,ahahaha. "Slikaj više leptehebo, poplaveo sam od ne disanja" ... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22501 Napisano Februar 3, 2023 Integrisan, 9648 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ce prsnem, vidi glavudze.... Auuuuu, dijete ne deluju niti ih postujeeeem! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 849 Napisano Februar 3, 2023 (promenjeno) Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv zaokret u ovoj temi, kilaža i "best days vs. present". U najboljim , ne tako davnim danima kada sam imao 90kg i solidan "feedback" kod ženskog roda. I danas kada imam 112kg i od žena dobijam uglavnom prevrtanje očima i "ne skači više svinjo, istera svu vodu". Promenio Februar 3, 2023 član Vuleta 1 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...