strasilo 3893 Napisano Octobar 29, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan a evo onda i mene... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 5, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan @strasilo Al je upekla omorina kad si se slikao. Svaka čast kako si izdržao pod kacigom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Novembar 6, 2010 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan @ SINOVACSC Idi, bezi, begaj... Dobro si ti zivu glavu izvuko od ove kamile iza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GMH 3 Napisano Novembar 8, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: AJDOVŠČINA SLO Prijavi odgovor kao problematičan Ja izgledam kao prije ali ima još jedan koji čeka kad če 4.MZ SVET Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3270 Napisano Novembar 8, 2010 ЗЕЉКАМП, 1822 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Juce kada smo se vratili sa Kosmaja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SINOVACSC 31 Napisano Novembar 10, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: zrenjanin/ Motocikl: dominator Prijavi odgovor kao problematičan @ SINOVACSC Idi, bezi, begaj... Dobro si ti zivu glavu izvuko od ove kamile iza imao sam srece da me nije pljunula Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Novembar 13, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan evo i sinovca from zr a tko je ovaj covjek ispred? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 14, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan To Crank i moja malenkost: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
varadero015 12 Napisano Decembar 12, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: loznica Motocikl: HONDA TA Prijavi odgovor kao problematičan evo i moje malenkosti .. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sara89 0 Napisano Decembar 19, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 564 Napisano Decembar 19, 2010 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
v-shomy 17 Napisano Januar 11, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl1000k8 Prijavi odgovor kao problematičan Ne brinite ništa mi vas čuvamo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Januar 11, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nas.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tost 19 Napisano Januar 17, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Honda Shadow VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Stepanovic Tomislav - Tost, MK Coper Srbija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna friska. Q-q nasta licis :nanana: Predpostavljam da neprijatelje likvidirate tako sto ih izmorite smehom kad se pojavite u ovim jadnim uniformama :staa2: Pa nije valjda da nemate nesto normalnije i unifomisanije da obucete???? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iv24430 7 Napisano Januar 18, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Zwolle, Nederland Motocikl: BMW K 1200 GT (06'), Sym Symphony SR Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 18, 2011 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan @ Shejtan, pa to je radna, za prljanje, offroad !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 19, 2011 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan @ Shejtan, pa to je radna, za prljanje, offroad !!! A ovako je za slikanje, fenserski !! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Januar 20, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan brate kobra... je** off... ove za poselo su wrh... dedera skini par stitnika za laktove sa ovog crnog kompleta bolji su od alpinestars mada bi i prangija dobro dosla za provlacenje kroz grad ps. na ovoj maskirnoj ova cicak traka na levoj ruci izgleda bas kao i na americkim uniformama? u cemu je fora ? koliko znam mi sijemo ove uniforme ili gresim ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Januar 20, 2011 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Povratak sa mora prosle godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Januar 20, 2011 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kad ste vec kod uniformi Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Januar 20, 2011 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne sad od nedelje kad sam preuzeo motor od bivseg vlasnika iz Nisa, i dovezao ga sa jos dva drugara do Beograda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Januar 22, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan cek da probam nesto za zakacim Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prestige 86 Napisano Februar 4, 2011 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GXS600F Prijavi odgovor kao problematičan Povratak sa Carske Bare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Februar 4, 2011 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...