laband 162 Napisano Maj 7, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Baš detaljno predstavljanje,ako hoæete može još Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 7, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde i ja da predstavim... Ovo sam ja mali, nasladje dete u Smederevu Opet ja na maturi, vodim najlepsu devojku u Smederevu :) Davno pre prerada motora, preradjivao sam automobile :) :) Ovo sam ja pre 3 godine, u vreme dok sam trenirao Kik-Box... jedna od mojih mnogih faza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 7, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Al si zajeban tip! :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 9, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Struja,za tebe je i Varadero mali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Au koliki covek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 9, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki covek? hm.... Ova je danasnja: Po velicini bi koliko sam mogao da primetim mogao Dexter jedino da mi parira??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Maj 10, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dexter? Ima nas jos za koje si laka kategorija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 10, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Dexter? Ima nas jos za koje si laka kategorija... teško Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 10, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dexter? Ima nas jos za koje si laka kategorija... teško Jesi ti ovaj zgoljavko?? :) http://www.bjbikers.com/forum/album_pic.php?pic_id=367 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 10, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ah to mu je slika iz puberteta , ne znash ga ti sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 10, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Dexter? Ima nas jos za koje si laka kategorija... teško Jesi ti ovaj zgoljavko?? :) http://www.bjbikers.com/forum/album_pic.php?pic_id=367 :oops: jesam :oops: ali to je bilo davno, pre 25kg :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Maj 10, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dexter? Ima nas jos za koje si laka kategorija... teško Jesi ti ovaj zgoljavko?? :) http://www.bjbikers.com/forum/album_pic.php?pic_id=367 Nema vise od 100 kila, ni pod razno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 10, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Dexter? Ima nas jos za koje si laka kategorija... teško Jesi ti ovaj zgoljavko?? :) http://www.bjbikers.com/forum/album_pic.php?pic_id=367 Nema vise od 100 kila' date=' ni pod razno... [/quote']...ima, ima, nego uvuk'o stomak zbog slikanja... :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 10, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan :oops: jesam :oops: ali to je bilo davno' date=' pre 25kg :wink:[/quote'] 117kg trenutno... imao 132 u januaru pa za mesec dana smako na 110... sad sam se ponovo ugojio... planiram uskoro ponovo na dijetu... Koliko si ti sada???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Maj 15, 2007 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Da,da to sam ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli 374 Napisano Maj 17, 2007 U prolazu, 22 postova Lokacija: Shumadija Prijavi odgovor kao problematičan Dexter? Ima nas jos za koje si laka kategorija... teško Jesi ti ovaj zgoljavko?? :) http://www.bjbikers.com/forum/album_pic.php?pic_id=367 Nema vise od 100 kila' date=' ni pod razno... [/quote']...ima, ima, nego uvuk'o stomak zbog slikanja... :twisted: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ajde BREEEEE !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
linza 0 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zagreb,Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Das ist ih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Maj 27, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam ja i moja honda. http://i181.photobucket.com/albums/x285/stevica_01/IMG_0108-1.jpg Da se vidi MK "Knez" http://i181.photobucket.com/albums/x285/stevica_01/IMG_0110-1.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
babynik 0 Napisano Maj 28, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: VELIKA PLANA Motocikl: yamaha viraqo Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene www.motoclub-freewheels.com/phpBB2/viewtopic.php?t=52 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TETAK 0 Napisano Jun 1, 2007 U prolazu, 13 postova Lokacija: Čačak, Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Uf, evo i mene na asvaltu! Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 1, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan TETAK, kak'a si faca! :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 1, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Uf' date=' evo i mene na asvaltu! Pozz. Pa desi Tetak nema te nigde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Jun 2, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan ajd i ja da bacim par slika ako izbije sorka da znate na ciju stranu da se bijete buhahhaha dakle : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Jun 2, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan ako negde sretnete ovu njusku vicite glasno.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Jun 3, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...