RAVEN 26 Napisano Februar 12, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da će vreme ove godine biti bolje, al' opet ću gore uz inat lošem putu i u čast fantastičnim domaćinima. Ako nas pozovu, jer mnogo jedemo, pijemo i palimo vatru u šumi. Sad sam našao neke slike sa vidikovca pa ću ih okačiti u drugoj temi jer ovde nije mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Februar 12, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan @ RAVEN Vi ste svi vec pozvani... Ma, ako bude opet pravi novembarski dan, grejacemo se rakijom- iznutra, naravno... ;D ;D ;D A, fotkice okaci tamo u temu- bas se radujem... Ja malo-malo pa gledam fotke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Februar 14, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Vlada Afrika......vidimo se na nekoj od voznja!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Februar 15, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene i Miska. Misko je onaj starac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Februar 16, 2010 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 16, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan xl600v, xl650v...kao da fali xl700v ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Februar 17, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan ovo Afrika Twin 750? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 19, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Bezbednost na prvom mestu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Februar 22, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Marinko Slobodan - Mungos, Kačarevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan ;)Daj sliku od subote iz kafane,hi hi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmandzic 21 Napisano Februar 22, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 22, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Senjor Mungos,jel paket stigao na odrediste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YAO 0 Napisano Februar 23, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo sam ja bez motora al sa ribom Kad kupim motor bice obatroje tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Februar 23, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Senjor Mungos,jel paket stigao na odrediste? Stigao je. Hvala ti još jednom. Nisam zaboravio ono za piće. ;D ;)Daj sliku od subote iz kafane,hi hi. Što me ne uslika onakvog pa da se pamti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene, malo sam pospan , rano je ujutru.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maus 57 Napisano Februar 24, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Ljubljana - Slovenija Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-10RR, S-KTRC, KIBS, Performance - 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sječanja na mlađe dane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Februar 24, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan rado bih se menjao sa tobom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Echi-ZR 26 Napisano Februar 25, 2010 U prolazu, 97 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CB450N pa Suzuki GSX400 a sad Kawasaki GPZ500S... Prijavi odgovor kao problematičan Ako negde vidite ovaj motor i ovog ciku, to sam ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Echi-ZR 26 Napisano Februar 25, 2010 U prolazu, 97 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CB450N pa Suzuki GSX400 a sad Kawasaki GPZ500S... Prijavi odgovor kao problematičan Branislav Atanackovic Ovo je Afrika Twin, odmah sam je prepoznao :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 26, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ako negde vidite ovaj motor i ovog ciku, to sam ja Ciko, imas lep motor! U potpisu: Zagor ;D Bez zezanja, masina ti je ekstra!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Echi-ZR 26 Napisano Februar 26, 2010 U prolazu, 97 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CB450N pa Suzuki GSX400 a sad Kawasaki GPZ500S... Prijavi odgovor kao problematičan Ako negde vidite ovaj motor i ovog ciku, to sam ja Ciko, imas lep motor! U potpisu: Zagor ;D Bez zezanja, masina ti je ekstra!! Hvala, hvala :) :) :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Februar 27, 2010 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan Ako negde vidite ovaj motor i ovog ciku, to sam ja lep motorcic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Mart 4, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ma motor i nije nesto ali kuca preko puta je do 00 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aljosa xtx660 54 Napisano Mart 4, 2010 bolje malo lud nego malo pametan, 65 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ovako izgledam :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...