LucYfer 1 Napisano Maj 11, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan 10. 5. 2009. Brus-Kopaonik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 11, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... Ovaj put u sredini (usput da odam identitet jednog clana 4uma, biker sto stoji na desnoj strani sa cigarom u ruci je nas GhostMile ) Volim ja motore, ali valja biti spreman na sve!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mistake 0 Napisano Maj 11, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ja izgledam ovako au ovo je masina! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Maj 12, 2009 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan probao drugarov motor... ...ipak mi više leži enduro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan ovaj u crnom sam ja a ovo je srecko njegova je endurka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan ova druga fotka je greska ali mislim da ne smeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Maj 13, 2009 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan ne smeta slika, nego veličina slike (1600x1200). Smanjite je malo, recimo na 800x600. Čak i mi sa ADSL od 1mb/s sporo otvaramo stranicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Maj 13, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan ne smeta slika, nego veličina slike (1600x1200). Smanjite je malo, recimo na 800x600. Čak i mi sa ADSL od 1mb/s sporo otvaramo stranicu Jeste sporo, ali se isplati na kraju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tati 0 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan evo jedna ............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 13, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan extra nalepnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STALKER 0 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Banatska Topola, KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Pa bas.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Maj 13, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nalepnica je vrh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan ne smeta slika, nego veličina slike (1600x1200). Smanjite je malo, recimo na 800x600. Čak i mi sa ADSL od 1mb/s sporo otvaramo strani ja se izvinjavam zbog velicine slike sledeci put je smanjujem na 800 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 13, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne smeta slika, nego veličina slike (1600x1200). Smanjite je malo, recimo na 800x600. Čak i mi sa ADSL od 1mb/s sporo otvaramo strani ja se izvinjavam zbog velicine slike sledeci put je smanjujem na 800 600 Evo Molim i ja za`rad drugih da se postavljaju slike formata 640x480,nema potrebe za vecim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gane bg 7 Napisano Maj 14, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: beograd Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan prošla godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 15, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Žena i ja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Maj 15, 2009 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Žena i ja ;D Dobra slika a još bolji je fotograf!!!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 15, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra slika a još bolji je fotograf!!!! :D Hvala Sanja na ovim lepim slikama, to su mi prve slike napravljene u toku vožnje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Maj 22, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene...Da Vi se identifikujem...;D Veliki poz.svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Maj 23, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene, sa obe masine (malo cudno izgledam na ovim slikama) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Maj 25, 2009 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan a gde su tablice ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Maj 25, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nas dvoje, pa se vidimo na drumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 25, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nas dvoje, pa se vidimo na drumu Mogao si i podkapu staviti, onda bih te sigurno prepoznao. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan a gde su tablice ? nisam ih jos stigao staviti, zato me i ceka poziv za sud :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smoki 0 Napisano Maj 26, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: apatin Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...