DzOkS 1172 Napisano Januar 13, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako sretnete ovog ćelavog debeljucu našli smo se i oma pivo ja cu te odmah sutra potraziti za to pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Januar 16, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 20, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Prva vožnja u 2009. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene levo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Januar 25, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuuuu... dobar motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikic 0 Napisano Januar 25, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je sa koncerta Zvonka Bogdana ! ^^ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Februar 1, 2009 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uspomene na 2008, misli već u 2009. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 2, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuuuu... dobar motor! Mislim sta rei.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 2, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da ubacim malo ekipu iz kraja: Salce, Paya, Peca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 2, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo smo Scuba i ja. U kako je brz sa letnjom frizurom Evo i mene.... ps. ne gledajte astal, nisam ja sve pojeo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 2, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan ps. ne gledajte astal, nisam ja sve pojeo ;D ;D ;D Djaba se pravdas, odaju te obrazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 2, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan ps. ne gledajte astal, nisam ja sve pojeo ;D ;D ;D Diši malo, komšija. Diši ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 2, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ps. ne gledajte astal, nisam ja sve pojeo ;D ;D ;D Diši malo, komšija. Diši ;D Ćuti da me nisu slikali još 5 sekundi poplaveo bi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mio 57 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: ČaČaK Motocikl: zgodni BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene u trećoj brzini! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Adrenalin, reklo bi se i bez motora........ ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan opet ja )))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan opet ja )))) nema te 100 godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 4, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc se malo vozikao..ubio 20ak km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Februar 4, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan opet ja )))) nema te 100 godina aaa... pa obaveze ... )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CHHD 0 Napisano Februar 5, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Slovenia Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene u sredini :o :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 5, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene u sredini :o :-* he he he da nam nisi rekao ne bismo provalili :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Shta si izbacio ovakvu sliku pomislice ljudi da si nedaj boze gay :D :D :D Ko ti je ovaj maneken iza? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tetkascuba 19 Napisano Februar 7, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo smo Scuba i ja. U kako je brz sa letnjom frizurom Evo i mene.... ps. ne gledajte astal, nisam ja sve pojeo ;D ;D ;D To mu je na opasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 8, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Shta si izbacio ovakvu sliku pomislice ljudi da si nedaj boze gay :D :D :D Ko ti je ovaj maneken iza? :D :D :D care.Jebiga svi pijani zadnji dan skole jbt Sta ces pijan na motoru. ??? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...