Rider000 2692 Napisano Septembar 9 Drug član, 1814 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 9. 2026. at 8:59, BokyBoy je napisao: Jedna od juce... Sivac, pa jos sivi motor... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 3023 Napisano Septembar 10 Drug član, 1275 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam i ja nekad mlad 1970g a mlad sam i sada. 16 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 3023 Napisano Septembar 10 Drug član, 1275 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Evo da neki nebi pomislili da krijem koliko sam star, ne mator, jedna sveza fotka. U ovom usranom zivotu najbolje je kad sve ide iz glave i kroz zajebanciju jer tako se lepse i duze zivi ,a i zdravije je. Znam da ce ovi mladji reci, kenjas deda, pa mozda tako i treba, ne zameram, jer kakav sam ja nekada bio, oni su zlato. 13 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16780 Napisano Septembar 20 Integrisan, 3413 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan @Dule Sebeški, @GR 46, @shlem i moja malenkost... Vizić 2026. 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2560 Napisano Septembar 21 (promenjeno) Drug član, 696 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svadbujemo... Promenio Septembar 21 član Pedja Ča 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 3023 Napisano Septembar 21 Drug član, 1275 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast druze, zena ti je lapsa od motora. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2560 Napisano Septembar 21 Drug član, 696 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Dane Deda je napisao: Svaka cast druze, zena ti je lapsa od motora. Hvala iako si me udario i izbio mi vazduh...jedino njoj mogu(ili moram,ne mogu tacno da se setim) da dam prednost da je lepsa od Honde. Al da boli...boli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 25845 Napisano Septembar 21 Vozim motor, nisam BAJKER, 3054 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport, Suzuki Hayabusa Limited Edition Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 9. 2026. at 8:03, Blaza je napisao: @Dule Sebeški, @GR 46, @shlem i moja malenkost... Vizić 2026. ...I Bata skroz desno koji je upao u kadar i kaze WTF!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 3023 Napisano Septembar 21 Drug član, 1275 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Pedja Ča je napisao: Hvala iako si me udario i izbio mi vazduh...jedino njoj mogu(ili moram,ne mogu tacno da se setim) da dam prednost da je lepsa od Honde. Al da boli...boli Iskusan si ti, izdrzaces,jer sa tako lepom zenom, neko ce i hondu pogledati. Zdrava i vesela ona uvek bila,a nama kako bude. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mariojla 114 Napisano Septembar 22 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Hondinjo stigla kod mame i tate... Da vide za šta su pozajmili pare detetu Digresija, pita ćaleta koleginica "Je l' to sin kupio motor" (videla ispred gajbe). Kaže debeljko "Nije sin, ĆERKA je. Sin će na proleće ". 24 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1539 Napisano Septembar 22 Drug član, 632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Mariojla I kako je prošla prva duža vožnja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mariojla 114 Napisano Septembar 22 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, markommarko je napisao: @Mariojla I kako je prošla prva duža vožnja? Vrlo lagano, majke mi ne kapiram što su neki bili u fazonu da ja to ne mogu sama Stala u Kovinu na 5 minuta, po jednom u oba smera, ukupno 260km za 3 dana. Hoću opet 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2560 Napisano Septembar 23 Drug član, 696 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Mariojla je napisao: Vrlo lagano, majke mi ne kapiram što su neki bili u fazonu da ja to ne mogu sama Stala u Kovinu na 5 minuta, po jednom u oba smera, ukupno 260km za 3 dana. Hoću opet Samo raspali 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10984 Napisano Septembar 23 Ne silazi, 2889 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Mariojla je napisao: Hoću opet Eh .. Koliko li sam puta to cuo... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10908 Napisano Septembar 23 Drug član, 2095 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 SE GT '19 Prijavi odgovor kao problematičan Ne brini Dare, doći će i "je li to sve?" Samo strpljenja. 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 3281 Napisano pre 15 sati Drug član, 1350 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Nije tesko prepoznati vepra na R-u, javite se ako se sretnemo da popijemo pice 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...