misa-pei 6143 Napisano Mart 10, 2023 Drug član, 3021 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Nikad je neću prežaliti... Motor koji mi je legao kao nijedan drugi. Z1000 J 12 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sivi soko 120 Napisano Mart 10, 2023 U prolazu, 32 postova Lokacija: Švedska Motocikl: Suzuki GSX 1300 R Hayabusa i Suzuki GSX 1100 ES Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, BokyBoy je napisao: Nemam predrasude ni prema jednoj marki, imao sam maltene sve marke i sve su dobre, Ja eto sad vozim dva Suzukija ali za mene je Ninja ipak na prvom mjestu. Poslije 22 godine druženja sa ZX900B (Ninja od 94 do 97. godine) nije ni čudo da tako mislim. Ali kad sam odlučio da promjenim Ninju jedino što je moglo to da bude je Hayabusa. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17059 Napisano Mart 10, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2365 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno te razumem, kod mene pre 12-ice isto bila zx9r, samo C1, pre njega zzr1100...do skoro zx 636... a izmedju njih neke druge marke, ali Nindza je Nindza... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3473 Napisano Mart 11, 2023 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, BokyBoy said: To se na srpskom kaže "il' si nindža, il' si mindža" 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10099 Napisano Mart 11, 2023 (promenjeno) Drug član, 1497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, misa-pei je napisao: Nikad je neću prežaliti... Motor koji mi je legao kao nijedan drugi. Z1000 J @misa-pei jel' ovo sa takmičenja u kome je cilj zgrabiti pivo i sabiti ga u vožnji a ne oboriti gajbice? Promenio Mart 11, 2023 član bajker71 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 11, 2023 (promenjeno) Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, misa-pei je napisao: Nikad je neću prežaliti... Motor koji mi je legao kao nijedan drugi. Z1000 J Potrazis, pa kupis jedan za restauraciju i lagano do fabrickog stanja. Promenio Mart 11, 2023 član Branko 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Mart 13, 2023 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chief.fire 155 Napisano Mart 28, 2023 U prolazu, 51 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki KLX 250, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Evo da ne bude kad se mimoidjemo da se ne prepoznamo 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4035 Napisano Mart 28, 2023 Drug član, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan A čist kao da si ga doneo dotle 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chief.fire 155 Napisano Mart 28, 2023 U prolazu, 51 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki KLX 250, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Ma bilo suvo vreme... a bare smo svakako izbegavali 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1494 Napisano April 1, 2023 Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 3. 2023. at 23:07, misa-pei je napisao: Nikad je neću prežaliti... Motor koji mi je legao kao nijedan drugi. Z1000 J Možda Z900RS? To je motor zbog kod sam se zapravo zaljubio u moderne klasike mnogo pre Triumph Bonnevillea i Royal Enfield Interceptora. Sećam se još uvek tog osećaja kada sam ga prvi put video uživo u salonu, a otišao sam da pogledam Vulcan S. Bio sam u neverici, jer sam mislio da je nemoguće da mi se svidi neki drugi tip motora osim kruzera :) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1494 Napisano April 3, 2023 Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 3. 2023. at 9:36, Branko je napisao: Potrazis, pa kupis jedan za restauraciju i lagano do fabrickog stanja. Evo jednog teksta upravo na tu temu koji mi se pojavio u news feed-u zahvaljujući Googlu (i CIA i FBI :)) https://www.bikebound.com/2022/05/31/project-z/ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6143 Napisano April 3, 2023 (promenjeno) Drug član, 3021 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ih, da je para, već bi se tako nešto desilo. Prvo Z1000, onda CBX, pa CBX Martin. Za svaku priliku po nešto I jedan "običan" motor za svaki dan, dok se ne doteraju ona tri. A i jedan maleČki do 350 ccm za po lokalu, greota da palim one mrge ispod 100 km u cugu. A da je sedmica, onda svi Dukci, sve Aguste i sve Laverde. Guzzi bih probrao, ne bih baš sve. BMW samo R90S. Naravno, bilo bi tu još ponešto engleza, malo japanaca, jedan HD- čisto da se ne kaže da neću . Pola njih ne bih umeo da vozim kako treba, ali bi bar stajali u sobi (nikako u garaži) i topio bih se od miline. Promenio April 3, 2023 član misa-pei 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 3, 2023 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, misa-pei je napisao: Ih, da je para, već bi se tako nešto desilo. Prvo Z1000, onda CBX, pa CBX Martin. Za svaku priliku po nešto I jedan "običan" motor za svaki dan, dok se ne doteraju ona tri. A i jedan maleČki do 350 ccm za po lokalu, greota da palim one mrge ispod 100 km u cugu. A da je sedmica, onda svi Dukci, sve Aguste i sve Laverde. Guzzi bih probrao, ne bih baš sve. BMW samo R90S. Naravno, bilo bi tu još ponešto engleza, malo japanaca, jedan HD- čisto da se ne kaže da neću . Pola njih ne bih umeo da vozim kako treba, ali bi bar stajali u sobi (nikako u garaži) i topio bih se od miline. Sto se tice boksera nebi nista propustio sve je isto, sa nijansama. Ja sam vozio-probao 1978. R100RS i prije par godina R1200RS - 2005.god. samo sto ovaj novi bolje koci, a ostalo sokocalo ko sokocalo za moj ukus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6143 Napisano April 3, 2023 Drug član, 3021 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Vozio/probao R50, R65, R100. Hmmmm... 'nako. Ne radi me nešto. R90S je ipak nešto malo drugačiji, isti a drugačiji . Da ne bude da neću BMW. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano April 5, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo volimo da poziramo... Tu su mi i štitnici kolena dok ne smršam za moto pantalone, skinula sam ih za fotkanje. Ovo je inače strana sa koje me auto pokupio i počupao plastiku. Krpljena je i mogu reći da se ništa ne primećuje. 12 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 5, 2023 (promenjeno) Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 4. 2023. at 23:18, misa-pei je napisao: Vozio/probao R50, R65, R100. Hmmmm... 'nako. Ne radi me nešto. R90S je ipak nešto malo drugačiji, isti a drugačiji . Da ne bude da neću BMW. Slazem se da je R90S institucija za ostale R modele. Da se ne lazemo volio bi ga i ja posjedovati, ali iskljucivo u fabrickom stanju i njegovoj oranz-zlatnoj boji. Promenio April 5, 2023 član Branko 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6143 Napisano April 5, 2023 (promenjeno) Drug član, 3021 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan To se podrazumeva. Samo oriđinđi. Imao ga moj drugar Marinkota, krajem '80, početkom '90. Tužno završio motor, okrenuo ga kao da menja gume na biciklu Pitaj boga gde je završio taj motor. A bio je lep, lep... Promenio April 5, 2023 član misa-pei Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2680 Napisano April 5, 2023 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Alexandra995 je napisao: Mnogo volimo da poziramo... Tu su mi i štitnici kolena dok ne smršam za moto pantalone, skinula sam ih za fotkanje. Ovo je inače strana sa koje me auto pokupio i počupao plastiku. Krpljena je i mogu reći da se ništa ne primećuje. Leskovcanke mogu da smrsaju samo ako dvaut dnevno idu peske na Rudare. ili do Vlasotinaca . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano April 5, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Alexandra995 je napisao: Mnogo volimo da poziramo... Tu su mi i štitnici kolena dok ne smršam za moto pantalone, skinula sam ih za fotkanje. Ovo je inače strana sa koje me auto pokupio i počupao plastiku. Krpljena je i mogu reći da se ništa ne primećuje. Лепо, лепо позирање 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano April 6, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Dane Deda je napisao: Leskovcanke mogu da smrsaju samo ako dvaut dnevno idu peske na Rudare. ili do Vlasotinaca . Hahahaha podsetio si me na jednu avanturu iz 2017. godine zvanu put bajsom do Vlasotinca (17km u jednom pravcu), ja koja nemam kondiciju da izađem van grada. Svaku uzbrdicu usput sam zapamtila, suprug je naravno to ispegledao bez problema, ja sam se bogami izmučila... Ceo put sam razmišljala da li bi mi bilo lakše da sam uzela bajs sa alu ramom... Pre 10 sati, ПИпезос je napisao: Лепо, лепо позирање Biće još bolje kad obučem kožno odelo, uzela sam crveno-crno, ima da se stopim sa motorom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano April 6, 2023 (promenjeno) Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Alexandra995 je napisao: Svaku uzbrdicu usput sam zapamtila Ајмо заједно бициклом до ове табле, ову узбрдицу би сигурно запамтила за цео живот ... моја неухрањена маленкост је овај десно у плавом Promenio April 6, 2023 član ПИпезос 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano April 6, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, ПИпезос je napisao: Ајмо заједно бициклом до ове табле, ову узбрдицу би сигурно запамтила за цео живот ... моја неухрањена маленкост је овај десно у плавом Eeeee to bi pamtila ceo život, ako bi uopšte uspela da stignem. Vama svaka čast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2680 Napisano April 6, 2023 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Alexandra995 je napisao: Hahahaha podsetio si me na jednu avanturu iz 2017. godine zvanu put bajsom do Vlasotinca (17km u jednom pravcu), ja koja nemam kondiciju da izađem van grada. Svaku uzbrdicu usput sam zapamtila, suprug je naravno to ispegledao bez problema, ja sam se bogami izmučila... Ceo put sam razmišljala da li bi mi bilo lakše da sam uzela bajs sa alu ramom... Biće još bolje kad obučem kožno odelo, uzela sam crveno-crno, ima da se stopim sa motorom. Kako da te prepoznam kad prolazim kroz Leskovac, da svratim u Maderu, ili da se popnem na Hisar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano April 6, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Dane Deda je napisao: Kako da te prepoznam kad prolazim kroz Leskovac, da svratim u Maderu, ili da se popnem na Hisar. Ja se samo vikendom vozim, preko nedelje baš retko... Lako se primetim, veliki crveni motor, vozi se na švaler gas, vozi ga neko dete metar i šumska bobica... E sad je za Hisar mnogo fino, asfaltirali su put do vrha! Još nisam bila, mada kažu da se stvorio novi problem, a to je da sad svi kolima gore izlaze, ranije je bio loš put pa su većinom samo motoristi izlazili (i poneko taxi vozilo). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...