soncy 0 Napisano Jun 14, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: slovenija Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene ja dej sonči kakšno bolj pošteno slikco kaj pa tej manjka? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jun 14, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene ja dej sonči kakšno bolj pošteno slikco kaj pa tej manjka? :o "prevelika" je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soncy 0 Napisano Jun 14, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: slovenija Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene ja dej sonči kakšno bolj pošteno slikco kaj pa tej manjka? :o "prevelika" je ta boljš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ...boljs, boljs!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ja sam prvi s leva,pa Dzax,pa R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
detas 2 Napisano Jun 18, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Knjazevac Motocikl: QM-250 Prijavi odgovor kao problematičan Oduvek sam sebe ovako "sanjao" - e pa upalilo je posle toliko godina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jun 18, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan seka , bata i tata sjaaaaaaaaaaajan kadar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Jun 18, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa iz Sapca, Club1000 pred vama kroz novootvoreni blog http://club1000.blogspot.com/ (istina, nedostaju moje fotke ali se pripremam da ih ubacim, ubrzo cemo biti kompletni na blogu) pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi Danijela Stokic(devojacko) i Nick Cave! Pozdrav za Dacu iz Svilajnca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 20, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa kacketom Ko u onom starom vicu: Je li boga ti, ko je onaj brkati pored Pere Ložača... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djepeto85 0 Napisano Jun 20, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: bgd Prijavi odgovor kao problematičan svi nacini voznje motora (: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoxVulcan 0 Napisano Jun 21, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Australia Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene, ja sam ovaj desno :} Pozdrav iz zemlje kengura!!! Evo i moje masine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 24, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pravi Rock-er.Svaka cast.Natpis na Tank-u je extra.Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan LEP NAtpis na rezervoaru! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Jun 25, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ...pa netju....al zato jednu Hondu 6rr... ..naravno pre nje neshto manje.. akrap? dabog da se udala za mene ;D da bog da da Bog ne cuje kaj si reko...pu pu pu...kaka crnaa udaja...trebam dva fakulteta da zavrshim :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MRKI 0 Napisano Jun 25, 2008 U prolazu, 8 postova Lokacija: Lazarevac-Australija Prijavi odgovor kao problematičan Ova ti nalepnica ide malo ukrivo vulkanizer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Jun 29, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
detas 2 Napisano Jun 30, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Knjazevac Motocikl: QM-250 Prijavi odgovor kao problematičan ...pa netju....al zato jednu Hondu 6rr... ..naravno pre nje neshto manje.. akrap? dabog da se udala za mene ;D da bog da da Bog ne cuje kaj si reko...pu pu pu...kaka crnaa udaja...trebam dva fakulteta da zavrshim :D U pravu si Jeco, ne daj se - ja samo taj jedan ispit polazem vec 28 godina i nikako da dobijem tu j....u sesticu :'( - mnogo su laksa ta dva fakulteta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Jul 1, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan http://i264.photobucket.com/albums/ii189/krasuljak/bokismajli-1.jpg Moja nova frizura i ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vstarrider 0 Napisano Jul 2, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Sarajevo - Rajvosa Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dajver 3 Napisano Jul 4, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_EXTREM 0 Napisano Jul 8, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 8, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Da ti nisi neki terosrista...te pokrila usta,te pokrila oči,te... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 8, 2008 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene, ja jedini ovde vozzim cross... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_EXTREM 0 Napisano Jul 8, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan pa jbg to sve pred voznju slikano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...