zoki-pan 2 Napisano Septembar 28, 2007 U prolazu, 56 postova Lokacija: Skopje-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan E..... kako je lepo bilu u proslih 12 strana.......... A sad ste poceli sa svadzama i pokvarili stranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheRaven 6 Napisano Septembar 28, 2007 Mrs. Konzul, 30 postova Lokacija: Grocka Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene, da ne bidnem inkognito. ;D Nazalost, makine nisu moje. Prvo je kreacija a drugo vlasnistvo moje bolje polovine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Septembar 29, 2007 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Eve i mene i mojih ljubimaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Septembar 29, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jedne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_ca 22 Napisano Septembar 29, 2007 U prolazu, 39 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da postavim fotku, mada motor nije moj... nazalost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Septembar 29, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene i mog malog buduceg bajkera. Ima 4 meseca i zove se Mladen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatar 3 Napisano Octobar 1, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Borova glava-Barski most Prijavi odgovor kao problematičan ko je citao moje ranije postove provalice koji sam ja od ove dvojice. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Octobar 1, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan ko je citao moje ranije postove provalice koji sam ja od ove dvojice. pozz Cuj,provalice?? Ova dvojica na slici su BLIZANCI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
natalija 0 Napisano Octobar 1, 2007 U prolazu, 1 post Lokacija: nbg, bl45 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene i mog malog buduceg bajkera. Ima 4 meseca i zove se Mladen. masala...svaka cast tati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatar 3 Napisano Octobar 1, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Borova glava-Barski most Prijavi odgovor kao problematičan ko je citao moje ranije postove provalice koji sam ja od ove dvojice. pozz Cuj,provalice?? Ova dvojica na slici su BLIZANCI. ne znam ni koliko sam puta napisao da na onom trotinetu sto ja vozim pise policija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Octobar 1, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan ko je citao moje ranije postove provalice koji sam ja od ove dvojice. pozz Cuj,provalice?? Ova dvojica na slici su BLIZANCI. ne znam ni koliko sam puta napisao da na onom trotinetu sto ja vozim pise policija XA XA XA~~~ A ovaj drugi nije od tvoje fele? Inače sprave su super! Ne znam ko ih bira za policiju ali ovaj put nije promašio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Octobar 1, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan ko je citao moje ranije postove provalice koji sam ja od ove dvojice. pozz E majstore, ovaj momak u uniformi se isto zove Marko i ima motor kao tvoj... Da to nisi mozda ti??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatar 3 Napisano Octobar 1, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Borova glava-Barski most Prijavi odgovor kao problematičan sta mislis ;) benzinska stanica na bistrici. a pored mene je breadmen 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Octobar 1, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan sta mislis ;) benzinska stanica na bistrici. a pored mene je breadmen Kako je svet mali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Octobar 2, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan sta mislis ;) benzinska stanica na bistrici. a pored mene je breadmen Kako je svet mali... Nije mali, nije mali... tra la la-la laa-la Od svih moto-policajaca (motocajaca?), on naleti baš na tebe... Čoveče. Naježih se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Octobar 4, 2007 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se predstavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Octobar 4, 2007 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo prvo sam ja u gornjem redu sedim ;D, Donja slika je moj ljubomorno cuvani ljubimac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Octobar 4, 2007 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene i moje bivse velike ljubavi(tek ofarbane)... Ova slika je X puta brisana sa kompjutera od strane mojih devojcica....Ljubomora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Octobar 7, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Borko, prijatelju moj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Octobar 7, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan ja na sajmu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Octobar 7, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ajde red je da i ja ubacim koju sliku. Ja sam ovaj u sredini. Radi lakseg prepoznavanja. ;D ;D ;D ;D ;D Care! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jumbo 8 Napisano Octobar 8, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: LAZAREVAC Motocikl: VN15 Prijavi odgovor kao problematičan jumbo i gospodza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaTDB 0 Napisano Octobar 9, 2007 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da kazem koju rec www.myspace.com/truladaska pa me gledajte :-* :-* :-* :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Octobar 9, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde red je da i ja ubacim koju sliku. Ja sam ovaj u sredini. Radi lakseg prepoznavanja. ;D ;D ;D ;D ;D Care! Jel ti to sve familija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Octobar 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan [ Jel ti to sve familija Moracu da te razocaram, u mojoj familiji kuburimo sa zenskom decom. Sve drugarice ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...