Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki Freewind 650

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 204 postova
  • Motocikl: suzuki dr 650

pa gledao sam svasta...ipak Super Tenera :(:) sutra mi lik dolazi za dogovor ali ima vremena,zelim da probam i freewinda

polako...mlad sam!ma samo da se mi vozimo!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 736 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750F

Koji god da uzmes ako je dobar primerak neces pogresiti, samo je pitanje sta ti vise odgovara. evo imas poziv da dodjes da probas freewind (kad ga ja vec ne teram) a tu je i Deki sa svojim doratom.

• U prolazu, 84 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer

Tvrdim da je moj motor kvalitetan, da je u dobrom stanju i zadovoljava sve standarde.

Kad dolazis po njega? :zvizduk::neznam:

Šta se svi sad ubacujete preko reda, ja sam bio prvi i ponudio moj Freewind :nanana:

Garantovao ono što je kupac tražio ali on ("Colibri") se ne oglasava na ponudu :zvizduk:

U odnosu na ST ide skoro duplo manje ulja u motoru a za trećinu i manja potrošnja benzina. :aha:

Ko pre devojci... Hehehe salim se, ja svog jos uvek nisam oglasio, ako mu se svidi nek kupi tvog :-) Tek za 2 nedelje ce biti na dobosu, sad je u fazi ulepsavanja

• U prolazu, 84 postova

Ja prodajem samo da ne prodam... :stabre:

Neznam šta posle da kupim :neznam:

Treba nerealno više novca dodati da bi se kupilo nešto malo bolje(snažnije), mlađeg godišta i plus ponovo sve do detalja "pretresti" na motoru i srediti za sebe.

Zato mi je sve to kao neka daleka pustolovina ali nikad se ne zna...možda naiđe kupac i ja nekom "naiđem" :Mina::moto3:

• Svrati ponekad, 204 postova
  • Motocikl: suzuki dr 650

ivane video sam tvoj motor na polovni automobili...lep je ali brate daleko si jbg,ja sam u bg :(

jedva sam skrpio za masinu i za neko pivce da castim ali za put do tamo tesko da cu da se pokrpim :)

• U prolazu, 84 postova

Ništa druže nije daleko, bar meni :moto3: Ako nađeš dobar motor i da ti se sviđa nemoj da štediš. Ne kažem ti za moj motor nego uopšte, jer ću ja moj verovatno povući iz prodaje iz razloga koji sam naveo u nekoj od prethodnih poruka.

Ja sam za moj motor bio u Vršac, pa ti vidi. :zvizduk: I nije daleko, noć pre puta ne spavam, samo da bude onako kako sam ga video na slikama i pricao sa vlasnikom a povratak kući motorom se uvek pamti. :care:

Teško je pronaći motor da kupiš od vlasnika koji ga je vozio i održavao prevashodno zbog sebe i putovanja.

Imao sam tu sreću, tako sam i nastavio a sa prethodnim vlasnikom sam u super odnosu i bio je moj gost letos na proputovanju. :takoje:

• Podržavam 1

• U prolazu, 84 postova

'Ajd' za Niš, ja častim. :Mina:

Ako vam daleko mogu ja put severa, i tako sam u procesu potrage za nekim manjim stanom-kućom pa taman da me posavetujete za prednosti i mane kraja.

Nema ništa koliko vidim o okupljanju Frivindaša ove godine? :zbunjen: Nema nas dovoljno? :stabre:

Ako je u pitanju okupljanje ja uzimam slobodan dan i sklapam moped :-)

U principu nikad nece svi moci da se uklope, ali ako se potrudimo mozda i bude nesto. Sutra krece priprema mojih plastika, ako neko ima ideju za boje ili foliju neka pusti na PM

• Svrati ponekad, 349 postova
  • Motocikl: Suzuki Freewind

Hajd hajd mogli bi to okupljanje,il na kraju voznjicu da organizujemo,nadjemo se negde gde je svima na pola puta,cisto da se provozamo,a negde gde je zanimljivo,ma sta god,aj neki predlog,i ko bi isao? :D

• U prolazu, 84 postova

Dobra je ova kombinacija iznad, plastike su na gitovanju pa uskoro moram da odlucim....

Ja samo ne bih farbao one aluminijumske delove(na grani auspuha i auspuhu), kao i tegiće.

Ja cu tegice u crno. Mislim da necu raditi foliju, zvao sam par majstora koji se bave time i ni jedan nije hteo da radi plastike od motora. Ako neko zna nekog ko radi motore nek pusti kontakt u inbox. Ako ne nadjem nikog ide u fabricke boje

• Svrati ponekad, 349 postova
  • Motocikl: Suzuki Freewind

Nemanja zavrsi li tu sklopociju,ajde ajde jos malo lepog vremena ostalo ;)

Drugari jel neko menjao/zna koliko ce me kostati zadovoljstvo menjanja semeringa i ulja u vilama?

Bice gotovo do kraja nedelje, nema kod Sremaca nista na brzinu :aha:

Nije ti to neka invsticija, do 5 000 bi trebalo da bude.... Uzmi sta treba pa da se igramo preko zime ;)

• U prolazu, 84 postova

Ja sam menjao ali da me ubiješ sada neznam tačnu cenu da ti kažem. Mislim da mi je jedan majstor tražio 75eur a kod drugog sam zamenio za oko 50eur, tako nešto je bilo. Toliko je bilo u Niš-u.

Inače mi je sada motor mnogo stabilniji pri kočenju i upravljiviji :takoje:

Nemanja zavrsi li tu sklopociju,ajde ajde jos malo lepog vremena ostalo ;)

Drugari jel neko menjao/zna koliko ce me kostati zadovoljstvo menjanja semeringa i ulja u vilama?

• Skuteras, 3691 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Menjao ja. Cini mi se oko 1000din 2 semeringa i oko 2500 ulje (635ml u jedan stap SAE10). Moj rad me nije kostao nista :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja