CoLiBrI 233 Napisano Septembar 15, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan pa gledao sam svasta...ipak Super Tenera sutra mi lik dolazi za dogovor ali ima vremena,zelim da probam i freewinda polako...mlad sam!ma samo da se mi vozimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 15, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Koji god da uzmes ako je dobar primerak neces pogresiti, samo je pitanje sta ti vise odgovara. evo imas poziv da dodjes da probas freewind (kad ga ja vec ne teram) a tu je i Deki sa svojim doratom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 15, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan A da umalo da zaboravim, proba se placa u pivima ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Septembar 15, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan hahaha...aj ako nebude nista od dogovora sutra javicu se i dolazim.ok?ya pivo ne brini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 15, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Sutra oko 6 sam kod kuce, radnim danima nikad :-) Javi se i ako pazaris Teneru, ponovo moras kupit` pivce :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Septembar 15, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Tvrdim da je moj motor kvalitetan, da je u dobrom stanju i zadovoljava sve standarde. Kad dolazis po njega? Šta se svi sad ubacujete preko reda, ja sam bio prvi i ponudio moj Freewind Garantovao ono što je kupac tražio ali on ("Colibri") se ne oglasava na ponudu U odnosu na ST ide skoro duplo manje ulja u motoru a za trećinu i manja potrošnja benzina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 15, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ko pre devojci... Hehehe salim se, ja svog jos uvek nisam oglasio, ako mu se svidi nek kupi tvog :-) Tek za 2 nedelje ce biti na dobosu, sad je u fazi ulepsavanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Septembar 15, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ja prodajem samo da ne prodam... Neznam šta posle da kupim Treba nerealno više novca dodati da bi se kupilo nešto malo bolje(snažnije), mlađeg godišta i plus ponovo sve do detalja "pretresti" na motoru i srediti za sebe. Zato mi je sve to kao neka daleka pustolovina ali nikad se ne zna...možda naiđe kupac i ja nekom "naiđem" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Septembar 16, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan ivane video sam tvoj motor na polovni automobili...lep je ali brate daleko si jbg,ja sam u bg jedva sam skrpio za masinu i za neko pivce da castim ali za put do tamo tesko da cu da se pokrpim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Septembar 16, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ništa druže nije daleko, bar meni Ako nađeš dobar motor i da ti se sviđa nemoj da štediš. Ne kažem ti za moj motor nego uopšte, jer ću ja moj verovatno povući iz prodaje iz razloga koji sam naveo u nekoj od prethodnih poruka. Ja sam za moj motor bio u Vršac, pa ti vidi. I nije daleko, noć pre puta ne spavam, samo da bude onako kako sam ga video na slikama i pricao sa vlasnikom a povratak kući motorom se uvek pamti. Teško je pronaći motor da kupiš od vlasnika koji ga je vozio i održavao prevashodno zbog sebe i putovanja. Imao sam tu sreću, tako sam i nastavio a sa prethodnim vlasnikom sam u super odnosu i bio je moj gost letos na proputovanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 16, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan To si u pravu, ne treba cena da bude jedini razlog kupovine. Nego jel neka pticica placa pivce, ja sam gotov sa poslom :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Septembar 16, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajd' za Niš, ja častim. Ako vam daleko mogu ja put severa, i tako sam u procesu potrage za nekim manjim stanom-kućom pa taman da me posavetujete za prednosti i mane kraja. Nema ništa koliko vidim o okupljanju Frivindaša ove godine? Nema nas dovoljno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 16, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ako je u pitanju okupljanje ja uzimam slobodan dan i sklapam moped :-) U principu nikad nece svi moci da se uklope, ali ako se potrudimo mozda i bude nesto. Sutra krece priprema mojih plastika, ako neko ima ideju za boje ili foliju neka pusti na PM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Septembar 16, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jedne kombinacije(pored one maskirne), da budeš prepoznatljiv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Septembar 19, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Hajd hajd mogli bi to okupljanje,il na kraju voznjicu da organizujemo,nadjemo se negde gde je svima na pola puta,cisto da se provozamo,a negde gde je zanimljivo,ma sta god,aj neki predlog,i ko bi isao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 19, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Dobra je ova kombinacija iznad, plastike su na gitovanju pa uskoro moram da odlucim. Ja se sa svojim naked endurom prijavljujem :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 19, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan ja pre oktobra nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Septembar 19, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam dve opcije, da pronađem posao i možemo bilo gde ili da se preselim u Bgd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Septembar 19, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Dobra je ova kombinacija iznad, plastike su na gitovanju pa uskoro moram da odlucim.... Ja samo ne bih farbao one aluminijumske delove(na grani auspuha i auspuhu), kao i tegiće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 19, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu tegice u crno. Mislim da necu raditi foliju, zvao sam par majstora koji se bave time i ni jedan nije hteo da radi plastike od motora. Ako neko zna nekog ko radi motore nek pusti kontakt u inbox. Ako ne nadjem nikog ide u fabricke boje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Octobar 2, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Nemanja zavrsi li tu sklopociju,ajde ajde jos malo lepog vremena ostalo Drugari jel neko menjao/zna koliko ce me kostati zadovoljstvo menjanja semeringa i ulja u vilama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Octobar 3, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Bice gotovo do kraja nedelje, nema kod Sremaca nista na brzinu Nije ti to neka invsticija, do 5 000 bi trebalo da bude.... Uzmi sta treba pa da se igramo preko zime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Octobar 3, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam menjao ali da me ubiješ sada neznam tačnu cenu da ti kažem. Mislim da mi je jedan majstor tražio 75eur a kod drugog sam zamenio za oko 50eur, tako nešto je bilo. Toliko je bilo u Niš-u. Inače mi je sada motor mnogo stabilniji pri kočenju i upravljiviji Nemanja zavrsi li tu sklopociju,ajde ajde jos malo lepog vremena ostalo Drugari jel neko menjao/zna koliko ce me kostati zadovoljstvo menjanja semeringa i ulja u vilama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Octobar 4, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan E pa nije strasno,drugar mi rece 200 ovo je pesma,samo jos da vidim dal da ceka prolece,majstora ili nase igranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1885 Napisano Octobar 4, 2012 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari jel neko menjao/zna koliko ce me kostati zadovoljstvo menjanja semeringa i ulja u vilama? Menjao ja. Cini mi se oko 1000din 2 semeringa i oko 2500 ulje (635ml u jedan stap SAE10). Moj rad me nije kostao nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...