savke 643 Napisano Jun 7, 2011 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram cim nakupim malo para da odem do Ade,ali ne Dragon vec Ada Race. Pitanje za kolege,da li na svojim vetropirima imate centralne nogare? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Časlav 29 Napisano Jun 7, 2011 U prolazu, 95 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Varadero XL125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam na svu sreću i puno mi znači. Ćopava kao da je malo duža nego što bi trebalo pa mi nije baš sigurno ostaviti ga na njoj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Jun 7, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Imam,al kad ga dignem na centralni i dalje zadnji tocak nije slobodan....veselo je kad podmazujem lanac ko da ga nemam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Časlav 29 Napisano Jun 8, 2011 U prolazu, 95 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Varadero XL125 Prijavi odgovor kao problematičan Onda ti verovatno nije originalan štender. Kod mene je točak dobrano u vazduhu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 8, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan gde kupiti centralni stender? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Jun 8, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan pa sta znam,svakako znaci jel uvek kad ga na malo duze parkiram dizem na centralni,a probaj u luisu da nadjes mislim da ima tamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 9, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan ili da skinem tebi :D hehehe zezam se imam bitnijih ulaganja od stendera, kao na primer kofer, izduv, moja licna oprema....., tako da jedino ako iskoci neki polovni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Časlav 29 Napisano Jun 9, 2011 U prolazu, 95 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Varadero XL125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram cim nakupim malo para da odem do Ade,ali ne Dragon vec Ada Race. Pitanje za kolege,da li na svojim vetropirima imate centralne nogare? Kakvi su njihovi topovi, misliš li da su bolji? Cena im je isto 100€, jedino ugradnja je malo jeftinija (20€). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Jun 9, 2011 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ada Race auspusi su kvalitetniji,pretrazite malo po forumu,ima dosta diskusija na ovu temu.Moj glas ide za Ada Race! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Časlav 29 Napisano Jun 9, 2011 U prolazu, 95 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Varadero XL125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde rasprave, stavrno ga svi hvale. Link Samo da mi je još 120 evrića Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Jun 9, 2011 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ovako to izgleda na jednom vetropiru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Jun 9, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako to izgleda na jednom vetropiru Super izgleda ! Koji je sad to? iz Ade? i kol'ko para izađe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Jun 9, 2011 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/62330-vredili-auspuh-iz-ade/page__st__20__p__1046299__hl__ada+race__fromsearch__1#entry1046299 Procackaj malo po forumu,ima dosta pisano o Robertu iz Ade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Jun 9, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan ili da skinem tebi :D hehehe zezam se imam bitnijih ulaganja od stendera, kao na primer kofer, izduv, moja licna oprema....., tako da jedino ako iskoci neki polovni Ionako nije mnogo od pomoci,slobodno samo nemoj da mi padne motor pri toj radnji a sto se tice auspuha,ja stvarno za sada nikakvih problema sa dragonom,zvuk je taman kako meni odgovara,mozda malo i vise od toga al sam i ja cuo da robert ne radi,proverite to,i ne svidja mi se ovaj crni,mnogo mi je gadan,mozda zato sto sam navikao na moj svetli!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Jun 9, 2011 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam vise za svetlu varijantu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Jun 14, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ja merio potrosnju,oko 5,7 na 100 po gradu,nije lose,bice jos bolje kad ocistim karbove!kakva je vasa potrosnja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Časlav 29 Napisano Jun 15, 2011 U prolazu, 95 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Varadero XL125 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene od 5,2L do 5,9L kad se voze dvoje (170Kg). (najniže izmereno 4,8 kad se vozi babski :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da guzvam 6 po gradu, mada nikako tacno da izmerim ono sto sam za ovo kratko vreme uspeo da ispratim jeste da kad mi se izgasi poslednja crtica sipam 500 kinti i predjem ja mislim oko 60km e sad, da li je ovo normalna potrosnja ili ne ne znam, nisam proveravao karbove i svecice, mada se ne bih bunio da svuce litricu otvoreni put jos nisam testirao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan inace, koji sam ja magarac, lele majko do danas trpeo katastrofu od vizira zbog toga sto je nakacen na neke nosace i izvucen napred i izdignut zbog cega je pravio turbulencije pravo na kacigi i cinio voznju preko 90 nepodnosljivom i danas kad sam gledao kako da prepravim taj nosac vizira ili da secem vizir pogledam malo bolje i lupim se po glavi jer se setim da mi je bivsi vlasnik rekao da je on tad porucio originalni vizir, ali da ga je stavio na custom nosace koje je napravio rupe se savrseno poklapaju sa rupama kojima je pricvrscen fabricki vizir ostalo je danas samo da rasklopim masku i da zasrafim vizir na fabricko mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan e, da, kako sad da odlepim registracionu nalepnicu koja je na fabrickom viziru????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Jun 15, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan e, da, kako sad da odlepim registracionu nalepnicu koja je na fabrickom viziru????? ako ti ne treba taj stari, iseci ubodnom testerom ili sl. taj deo gde je nalepnica, obradi posle šmirglom, pa možeš da nalepiš na novi-stari vizir a potrošnja mi je između pet i šes' zavisi koliko ga deljem, a i dosta zavisi gde sipam gorivo. Na OMV i MOL-u mi pređe i do 20km više sa istom količinom goriva koju sipam na ostalim pumpama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan ne bih da seckam vizir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan resen problem ovaj drugi vizir se stavlja spolja, preko maske i starog vizira, tako da je nalepnica ostala ispod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Jun 16, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je tu negde znaci,zavisi od voznje i goriva pola litre gore dole,neko skoro mi se desava da kad stisnem zadnju kocnicu,vibrira,rekao bi malo blaze,al slicno kao abs,zna li neko sta moze da bude?i da ne tako davno zamenjeni paknovi,al ne i disk?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Jun 17, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je tu negde znaci,zavisi od voznje i goriva pola litre gore dole,neko skoro mi se desava da kad stisnem zadnju kocnicu,vibrira,rekao bi malo blaze,al slicno kao abs,zna li neko sta moze da bude?i da ne tako davno zamenjeni paknovi,al ne i disk?? Moguće da će "proći" kad se pločice malo stešu na dimenziju diska.. Verovatno ne hvata jednako po celoj površini. Kod mene je tako bilo na prethodnom motoru. Posle par stotina km je bilo sve ok A druga - gora varijanta je da ti je disk dobio neku nepravilnost, pa kako se točak okreće, tako pločice čas hvataju disk čas ne, pa otuda vibracija. Uzmi lenjir pa okreći zadnji točak dok ga držiš na disku pa ćeš videti da li je ravan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...