acim 765 Napisano Mart 7, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Tomos CTX 80 Dajte svoj komentar isključivo ako ste vozili ili posedovali ovaj motocikl. Nipošto nikakve komentare u stilu "čuo sam", "rekli su mi" i slično. Odgovorite na sledeća pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima biće istog trenutka obrisan. 1. Godište motocikla koji ste vozili: Navesti tačno godište motocikla koji ste vozili.. 2. Vreme provedeno na motociklu: "Posedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka" 3. Šta mi se dopada: "Odlične kočnice i dobra zaštita od vetra." ili "Sjajan za duža putovanja, odličan položaj vozača, mala potrošnja" ili neko može napisati i par pasusa ako želi, tim bolje. 4. Šta je moglo biti bolje: "Prednja kočnica ima loše doziranje i slaba zaštita od vetra" ili nešto slično u stilu prethodnog pitanja. 5. Moj utisak: Vaš mali review. Tu sad može svašta da se napiše, da se detaljnije objasne i opišu stvari iz prethodne dve stavke i da se još malo priča o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i može se dati i neka ocena i recimo preporuka za kupovinu. Takođe, ovde bi bilo dobro da onaj ko je proveo više vremena sa motorom napiše na šta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o održavanju... Najlakše vam je da uradite copy-paste sadržaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vaš odgovor: [b]1. Godište motocikla koji ste vozili:[/b] [b]2. Vreme provedeno na motociklu:[/b] [b]3. Šta mi se dopada:[/b] [b]4. Šta je moglo biti bolje:[/b] [b]5. Moj utisak:[/b] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nitron 1 Napisano Septembar 18, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan [b]1. Godište motocikla koji ste vozili:[/b] 1990 [b]2. Vreme provedeno na motociklu:[/b] 4 godine [b]3. Šta mi se dopada:[/b] Poprilično startan motor za svoju kubikažu i 5 ili 6 KS. Može da savladava poprilično velike uspone van puteva iako mu namena nije za puno vožnje po terenskim putevima . Lak motocikl za vožnju, male mase, ne zamara tokom malo dužih relacija. Može da dostigne oko 95 km/h što je i više nego dovoljno za ovakav model. [b]4. Šta je moglo biti bolje:[/b] Zaštita od vetra, zaštita prednjeg kočionog diska plastičnim deloviima, zaštita za ruke od vetra plastičnim delovima, po meni suvišan donji deo zadnjeg blatobrana. Potrebno je malo više snage agregata. [b]5. Moj utisak:[/b] Sasvim dobar motor za uživanje na asfaltnom putu i terenskim putevima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 19, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godište motocikla koji ste vozili: 1990 , sa kratkim sedistem 2. Vreme provedeno na motociklu: posedovao ga 3 ili 4 godine 3. Šta mi se dopada: u to vreme kada nije bilo skutera i stranih importa u manjim kubikazama zaista brz i zivahan tinejdz enduro koji se lako odrzavao i zbog male mase i enduro koncepcije pruzao stvarno puno, puno zabave 4. Šta je moglo biti bolje: sveopsti kvalitet 5. Moj utisak: fantasticna polazna osnova za bilo kog mladog vozaca obzirom da ima sasvim fina vozna svojstva iako je tomos i iako ima skromnih 7ks na zalost, gorepomenuti kvalitet motora je zaista mogao da bude bolji, ali to je kompenzovano time sto se stvarno lako i jeftino odrzava sve u svemu mnogo vise pozitivnih nego negativnih strana ja sam veoma srecan sto sam posedovao i vozio ovaj motor 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HSMF 23 Napisano Februar 2, 2012 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 600 kurbla bre! Prijavi odgovor kao problematičan [b]1. Godište motocikla koji ste vozili:1990 [b]2. Vreme provedeno na motociklu:jedna sezona [b]3. Šta mi se dopada:pa skoro nista [b]4. Šta je moglo biti bolje:sve [b]5. Moj utisak:Nemojte me pogresno shvatiti zbog gore navedenih stavova,motor za te pare koliko koliko kosta je sasvim OK,odlican je za pocetnike lagan,lako se odrzava i vozi,agregat je slab pa ce vam brzo dosaditi JBG 80 ccm.Za Beogradske guzve dusu dao uzak a korman taman preskace retrovizore ali saltaj saltaj saltaj,... Isao sam i po drumovima i po planinama ali je uvek bilo nesto da se cacka.Uglavnom za te pare dosta pruza. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Mart 9, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godište motocikla koji ste vozili: 1990 i idalje ga vozim 2. Vreme provedeno na motociklu: od avgusta 2011 3. Šta mi se dopada: posto sam tek pocetnik,vozio sam apn6 i automatika i ovaj je po meni mama za njih ... stavio nov klip i karike,zadnji zupcanik veci i motor ide 90-95,al zato vuce do j**a...... i nikad me nije ostavio na putu,malo trosi,u 1. i u 2.brzini extra ubrzava,vozio sam ga u drugoj 60! posto sam ja pocetnik,meni se jako svidja i zadovoljan sam i srecan njim... I DA,DELOVI ZA NJEGA SU JEFTINI I IMA IH SVUDAAAAAAA...I MALO TROSI! 4. Šta je moglo biti bolje: ja za sad nemam zamerke,samo sto ide 95,al to mi je za sada sasvim dovoljno i za 80ccm je to super... 5. Moj utisak: ekstra motor za "DECU" mojih godina... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Mart 9, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan brate tebi je za 80cc 95kmh malo? :stabre: ti si puko, za motor iz te generacije je i 70 dovoljno da ide jesi li merio gps-om tu brzinu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Mart 17, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan samo na cajgeru,ja sam zadovoljan njime,i ko je reko da mi je to malo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Mart 25, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan sad sam uzeo drugog ctx-a: kliknite "save" u donjem desnom uglu pa ce da vam se smanji slika... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...