dada23 1 Napisano Mart 6, 2011 U prolazu, 4 postova Motocikl: bt1100 bulldog Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko ko moze da mi kaze koliko od prilike vredi yamaha bulldog 2005. godiste presla 18000 km.Na internetu nema ni jedne u na prodaju da bi mogao okvirno da se informisem za cenu,a covek kojimi nudi u zameni za auto takodje ne zna koliko vredi jer je motor dobio u nekoj kombinaciji a ne treba mu. Svaki savet u vezi sa ovim motorom bi mi bio od koristi,unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Mart 6, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je naked sa mašinom od dragstara 1100, mislim da mu cena mora biti malo niža. Na ovu situaciju ne bih mu dao više od 4 soma keša a u trampu vidi šta ćeš. Opet ima jedan u oglasima sa sličnim yamaha mt 01 , 1700ccm i mladji, neke opreme nabacano i ceni 11.5k Redji je model pa kao ima jaku cenu ali licno bih bežao od takvih, to možeš da kupiš ali ne i da prodaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dada23 1 Napisano Mart 6, 2011 U prolazu, 4 postova Motocikl: bt1100 bulldog Prijavi odgovor kao problematičan Video sam taj mt01 u oglasima i svidja mi se mozda je cena visoka i licno ja ne bi na takav motor stavljao karbon i ne znam sta od opreme,a bulldog mi nije nesto privlacan i najgore je sto lik koji ga nudi u zameni se ne razume nimalo u motore i misli da motor vredi bar 6500 jer ga je on navodno dobio za dug od 10000,ako je ta prica u opste tacna ako se ne pravi blesav,u svakom slucaju hvala sad sam bar od prilike potvrdio neku cenu, ja sam inace mislio da mu kazem 4500 da ga cenim pa kako hoce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1475 Napisano Mart 6, 2011 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Da, to je motor sa izgledom besnog psa, a sa srcem mazne mace. Vrlo lep motor, cena se krece od 3500 do 5500, naime toliko ljudi traze, ali ako ti se svidje mozes da ga platis koliko hoces i imaces divan motor, jedino kad ti mozda dosadi moraces duuugo da cekas da se pojavi neki matorac koji ce biti voljan i da to posteno plati. Ali, ko voli..... jedan od najlepsih motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Mart 7, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan misli da motor vredi bar 6500 jer ga je on navodno dobio za dug od 10000 Ovo sam milion puta čuo. Reci mu da tebe ne interesuju njegovi poslovni potezi već sadašnja trzišna vrednost, ako misli da nije dobra procena nek proda sam pa da radite za keš. Sad ne razumem, da li ti hoćeš sebi motor, u tom slučaju ne vadi te 500e više ako je zaista u dobrom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dada23 1 Napisano Mart 7, 2011 U prolazu, 4 postova Motocikl: bt1100 bulldog Prijavi odgovor kao problematičan Hocu motor za sebe ali moram da ga uzmem u zameni jer imam jaguar s-type koji mi stoji ne vozim ga vec par meseci jer sam kupio drugi auto,kada me je covek koji ima tog bulldoga nazvao na oglas nisam imao pojma koliko se krecu cene,nazalost i taj jaguar je takav auto da ne mogu puno da izvoljevam.ali opet mislim da necu prihvatiti bulldoga po ceni od 6500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Mart 7, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Nije tacno da nema nijedne u odlasima: http://www.mojauto.rs/polovni-auto/650260 ima jos jedna bordo ali me mrzi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dada23 1 Napisano Mart 7, 2011 U prolazu, 4 postova Motocikl: bt1100 bulldog Prijavi odgovor kao problematičan Dogovorio sam zamenu,nasli smo se na 4700 da vredi motor a ostalo ce da mi doplati u kešu.U svakom slucaju sam zadovoljan jer cu imati motor za leto a ovaj auto ne koristim u opste. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Mart 7, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom, meni se mnogo svidja ali tih par kubika preko 1000 me bas nerviraju zbog registracije. Pusti neku sliku.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Mart 7, 2011 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom, meni se mnogo svidja ali tih par kubika preko 1000 me bas nerviraju zbog registracije. Pusti neku sliku.... Nepotrebno se nerviraš ... za Bulldoga je ista registracija kao i za tvog DL1000, jer oba spadaju u istu kategoriju ... 750-1100ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Mart 7, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Mogao sam da se kladim da je klasa od 750 do 1000, pa onda preko 1000. Mozda gresim, pogledacu. Za moj je u februaru registracija bila oko 26000 din sa novim tablicama i saobracajnom (ali sa smanjenom taksom sa 17000 na 7000 din - smanjenje od ove godine). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Octobar 14, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Okaci slike Bulldoga ako te ne mrzi...redak je motor pa da se divimo malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 14, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan BT 1100 je Japanski odgovor na Buell posto je spreman za Americko trziste,pa je rijedak u EU,a pogotovo kod nas. Sto rece jasminko VIR "vjeciti motor",kad ga kupis tesko ces ga prodati,ako ga ne mislis ostaviti do "penzije". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 14, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/65668-yamaha-bt-1100-bulldog/page__p__1079444#entry1079444 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Octobar 18, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam detaljnije slike ovog motora. Nazalost u takvom je stanju da nisam otisao da ga vidim. A cena, prica ca sebe. Odlicni primerci su prodavani za 3300 Eura ovog leta. Ja sam zakasnio i za Jasminkov i za onaj u Trsteniku. Dok sam prodao motor oba su otisla a bili su kao novi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...