Dr.Bane 208 Napisano Mart 5, 2011 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Zavod za transfuziju krvi povodom 08. marta organizuje na taj dan u Domu Omladine od 11,30 skup na kojem želi da javnosti (medijima) predstavi žene kao dobrovoljne davaoce krvi. Ideja im je, da u cilju popularisanja dobrovoljnog davalaštva predoče javnosti kako su i žene dobrovljni davaoci krvi i to iz svih sfera javnog i privatnog života. Pošto nas vide kao stalnog i značajnog partnera, zamolili su nas da uputimo poziv našim damama da dođu tog dana i budu takođe predstavljene javnosti i to baš kao dame - motociklistkinje. Zamolila je da naše predstavnice, ukoliko je to moguće dođu kao ''bajkerke'' tj. bar sa kacigom u ruci i pantalonama, farmerkama i sl. kako bi i vizuelno novinari i prisutni gosti mogli da ih ''prepoznaju'' kao takve. Broj nije ograničen. Dame koje bi se odazvale učinile bi korisnu stvar za Zavod za transfuziju krvi ali i za BJB zajednicu-AMS jer je i to deo stvaranja pozitivnog imidža o motociklistima i motociklizmu kao vidu saobraćaja. Nije bitno da li ste vozačica ili suvozačica i da li ste davali krv do sada. Na našim akcijama je uvek bilo devojaka i žena koje su dale krv i možda će one ovog dana biti sprečene da prisustvuju i zato je svaka od vas koja ima dobru volju da pomogne dobrodošla. :jee2: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 5, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo rado...ali meni vise nece da uzimaju krv...iz nekog tamo meni x-y nepoznatog razloga.... Podrzavam sve devojke i zene koje odu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Mart 5, 2011 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nensi, nije to akcija davanja krvi već učestvovanja na proslavi 8. marta u organizaciji Zavoda za transfuziju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Mart 6, 2011 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo rado...ali meni vise nece da uzimaju krv...iz nekog tamo meni x-y nepoznatog razloga.... Podrzavam sve devojke i zene koje odu.... Nensy ti svakako, ako si u mogućnosti, dodji da bude više naših devojaka u bajkerskoj opremi tamo, što se kaže da pravimo gužvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Mart 8, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bile Tetka Scuba i ja i osvetlale obraz AMS- BJB-u Zaposleni u zavodu za transfuziju krvi jako cene nase zalaganje i humanost i drago im je sto nas imaju kao partnera!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Mart 9, 2011 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo devojke, svaka vam čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvana 111 Napisano Mart 10, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Ban. Novo Selo Motocikl: Bandit 007 Prijavi odgovor kao problematičan Eh, nisam znala da neće d' uzmu krv ako si primao transfuziju. Nažalost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Mart 20, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako je izgledalo 08.03. http://www.nbti.org.rs/cms/view.php?id=537 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Mart 20, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tetka Scuba i moja malenkost!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...