đunta 4180 Napisano Mart 16, 2011 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću da vam mašem Što bi mahao, ideš valjda i ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5957 Napisano Mart 16, 2011 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Samo morate da mi napravite nosač za štaku, kao dr. Haus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Mart 16, 2011 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Štaka, pa napravićemo teleskop Labos model, tako da možeš u zubima da je nosaš, a pošto možeš da odbiješ da se vozaš na skuteru, na TA ne možeš, pa ako te nije stra, možeš sa mnom, besplatno naravno, još imaš pride . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rne 26 Napisano Mart 20, 2011 U prolazu, 57 postova Lokacija: leskovac Motocikl: honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan SUPER IDEJA.SOLAZIM OBAVEZNO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Mart 20, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Vasa buduca TA sestra jedva ceka dan kada ce imati svoj TA i onda ce ici kao punopravni clan na ovakva okupljanja! Do tada, cekam vase putopise i fotke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Mart 21, 2011 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za takodje.Samo da ubodemo vreme kada sam free i u srbiji i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Mart 21, 2011 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, da li je neko jos zainteresovan da ide na neku voznjicu za sada u prici smo Vuleta sa foruma i ja...pa rekoh ako hoce jos neki "Transalpinas" da se dogovorimo za neku turicu Jel stoji ideja Divčibare 27. sad u nedelju. Tad mi slobodna supruga pa bi išli na turicu rado. Biće valjda i lepo vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Mart 22, 2011 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Divčibare nisu loša ideja. Ako se dogovorite 80%(za sada) da ću doći i ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Mart 22, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, da li je neko jos zainteresovan da ide na neku voznjicu za sada u prici smo Vuleta sa foruma i ja...pa rekoh ako hoce jos neki "Transalpinas" da se dogovorimo za neku turicu Jel stoji ideja Divčibare 27. sad u nedelju. Tad mi slobodna supruga pa bi išli na turicu rado. Biće valjda i lepo vreme. NARAVNO DA STOJI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Mart 22, 2011 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Mada po današnjoj prognozi kiša u nedelju. Ajd videćemo još, to je promenljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Mart 22, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, dok sam ja nasao da je u subotu i nedelju straaaaaaaasno toplo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Mart 22, 2011 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ja subota sam, nedelja sa suprugom, što bi više voleo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Mart 22, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za sada tri Transalpa da vidmo hoce li jos ko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Mart 25, 2011 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pa šta bi, jel izgleda nismo ni četa mala al izabrana? Ja opro motor juče, danas zamenio kuplung sajlu, nasuo pun tank, spreman za vožnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Mart 25, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ja hoću da idem, ako ima još neki sporać I naravno...valjda ću skupiti pare da ga registrujem do tad (jul-avgust) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Mart 26, 2011 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pa zagovarali smo za danas ili sutra. Helena, uzmeš čekove od nekog i registruješ na 6 jednakih rata, prva tek za mesec dana, bez kamate, rade mnoge agencije a i imaš i sabrata Lošmija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Mart 26, 2011 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Za sada tri Transalpa da vidmo hoce li jos ko... Hocu i ja!Kad,na kom mestu se nalazite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Mart 26, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Pa zagovarali smo za danas ili sutra. Helena, uzmeš čekove od nekog i registruješ na 6 jednakih rata, prva tek za mesec dana, bez kamate, rade mnoge agencije a i imaš i sabrata Lošmija. Šta to meni vredi kad sam ja student, primanja = 0. Nikakvi čekovi i odložena plaćanja meni ne mogu pomoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Mart 26, 2011 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pa pozajmi ti neko ko može da ima čekove a ne koristi ih. Ne mora da bude osoba na koju ide registracija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Mart 27, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za sada tri Transalpa da vidmo hoce li jos ko... Hocu i ja!Kad,na kom mestu se nalazite? Malo je ispala frka sa ljudima ,obaveze i to.. ae cucemo se za naredni vikend ako ljudima odgovara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jobefett 92 Napisano Mart 27, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: Yamaha TDM 900 - Tamno Siva :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja moram da se zapljunem!!! I moram da vam kazem da mi je drago sto niste otisli ovaj vikend, jer sam tek sada video i bilo bi mi krivo da ste otisli bez mene )) ....i sve sto ima veze sa Transalpijadom zelim da i mene ukljucuje ubuduce, jel ste culi ))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Za sada tri Transalpa da vidmo hoce li jos ko... Hocu i ja!Kad,na kom mestu se nalazite? Malo je ispala frka sa ljudima ,obaveze i to.. ae cucemo se za naredni vikend ako ljudima odgovara... Odlicno! MIslim steta za vas ali bar ce nas iduceg vikenda biti vise.Taman sam pomislio da ste zapalili a da sam se kasno javio. Kad se dogovorite ostavite mi pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nista, onda tako radimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2994 Napisano Mart 29, 2011 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Rado bih vam se pridružio ali ste mi podaleko, dobra 2,5 sata peglanja magistrale - sam. Pa isto to nazad.... Ali za Transalpinijadu ću gledatu da se priključim ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xxxxxxxxxx 92 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi se prikljucio,ali...prvo moram ici u backu Topolu,naci vlasnika,pa prevesti,pa onda vijanje reg.a radim jos,joj srbijo,kako si komplikovana Ali,zato se nadam da necu propustiti neku sledecu Transalpijadu,mozda za dve nedelje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...