Nole Bg 5635 Napisano Novembar 4, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Evo da i ja ovde pohvalim mog druga i komsiju Losmija i njegovu ekipu, od ove godine sve kod njega, auto, motor, sve za tren oka. Poz od maxi ekipe. i bilo bi lepo da nam se prikljucis na nekoj voznji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano April 2, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ја морам да похвалим и да се захвалим Милошу и свим запосленима, за помоћ око регистрације мог четвороточкаша, супрузи су баш помогли на више начина. И надаље сва своја возила региструјем код њега 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano April 2, 2018 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Miloš je BJB legenda odavno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano April 5, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Losmi kralju ti znas zasto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano April 5, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Нећу да хвалим агенцију, али хвалим Грубера као одличног човека, он и његова генерација из краја знају зашто 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukMar 464 Napisano Maj 6, 2018 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Postovani, jel radite periodicnu registraciju motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 567 Napisano Jun 23, 2018 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Jel' radi agencija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3873 Napisano Jun 23, 2018 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Radi, jutros sam bio i registrovao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Jul 7, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom pohvale Milosu i ekipi. Vise godina u nizu tehnicki radim iskljucivo kod njega, a od ove godine samo to prosirili i na moju dragu. Otvoreni, predusetljivi... Keep it up. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar k 47 Napisano Avgust 26, 2018 Manatwork, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima kupio sam motor u G.Milanovcu,sta treba sve po redu da se tamo odradi i da li moram licno da se pojavim tamo (opet da idem u GM, a sta ovde u Beogradu..Nisu me te procedure oko odjave, tablica itd jasne.Motor je registrovan i ja bi ga odma preveo na mene i produzio registraciju na sledecih godinu dana..ako neko zna kako sve ovo ide (naravno preko agencije), bio bi mu zahvalan da javi, ili posalje link ako je bila vec tema o kupovini motora van mesta boracvista... Mada ti linkovi kad neko postavi, kad kliknem samo me odnese na pocetnu stranu BJBikers i nista se ne desi... Aleksandar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Avgust 30, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna zadovoljna musterija. Sve pohvale, zavrsio sve u kratkom roku i bez ikakvih problema. Nadam se i daljoj saradnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko_shkomi 0 Napisano Decembar 20, 2018 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Beograd / Zemun Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se uclanio na forum i trazio upravo ovakvu temu da bih izrazio svoju zahvalnost GM MOTO ekipi i Milosu posebno. Pre par nedelja kupio sam neregistrovanog TDM-a koji je 15ak dana stajao kod Milosa dok nisam zavrsio papirologiju... Za sve to vreme Milos je bio neverovatno korektan, susretljiv, nesebican... Veoma dobar i korektan covek . Jednostavno Laf!!! Loshmi, hvala jos jednom na svemu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Decembar 20, 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Milos je jedini lik koji nema reklamacije. A ako ih ima one su mizerne tj skoro I da ne postoje. Nema toga ko nije zadovoljan Milosem sto se tice motora. Redak lik bez reklamacija. Ostali bi morali da uce malo od njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10495 Napisano Januar 17, 2019 Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas i završio sve oko registracije auta. Brzo i skroz korektno! Preporučujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16019 Napisano Mart 9, 2019 Ne silazi, 1175 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam kod Miloša "unovčio" besplatan tehnički pregled za motor dobijen na novogodišnjoj žurci. Ujedno sam ga i upoznao. Zaista veliki profesionalac i nesebičan čovek. Sve je bilo završeno u dogovoreno vreme. Hvala GM MOTO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 235 Napisano Mart 9, 2019 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je tehnicki za auto a koliko za motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jul 17, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Danas me vratili sa tehnickog kod Milosa. Tako da mi je motor neregistrovan I nemam vise od sutra pravo da ucestvujem u saobracaju. Posle toliko hvaljenja od strane mene I toliko registracija kod njih, toliko preporuka drugima za njih danas nazalost moram duboko da kazem da sam su me bas razocarali i iznervirali. Nisu oni krivi zbog novog Zakona al su krivi sto rade SELEKTIVNO. Cas moze cas ne moze. Evo ja cu biti prvi da napisem svoje negativno iskustvo kao potrosac I musterija jer pozitivna su iza mene i vise ih kod njih nece biti. Registrovao sam kod njih nekoliko motora, preporucio ljudima sto za skutere sto za kola itd. Radio preko njih prenos vlasnistva, sve bas sve kod njih. Prosle godine dosao je novi zakon i Motocikl koji sada vozim po NOVOM je prosao kod njih. MAGLENKE I XENONI NISU BILI PROBLEM. Po novom, ponavljam. Danas su me upravo zbog njih vratili I rekli da ne moze. Da li je normalno da po novom zakonu prodjes jedne godine a druge ne moze. Kako se zakon primenjuje i kako se primenjuju pravila na tehnickom. Danas moze sutra ne, neko moze neko ne? Bolje onda da NISTA ne moze a ne SELEKTIVNO da se radi. Pored svega toga putovao sam 200 km samo da bih ga registrovao jer danas istice, a nisam u BG (dok pisem ovo jesam trenutno I ne znam sta cu). Zakazao unapred nisam dobio nikakvu upozorenje niti bilo sta jer ponavljam po novom sam prosao prosle godine bez problema IDENTICNO SVE. Tamo me vise nece videti jer je nerealno sta rade. Isti motor po novom jedne godine moze jedne ne moze. Jos se istalio sa drugarom dao mu novac on meni cekove jer je otisao u Hrvatsku, sve je bili pripremljeno I zakazano sad mi upropastise idioti put i odmor, plan I ko zna sta jos jer kako sad traziti slep, trazi ti gde moze na cekove I voziti ga neregistrovanog. Katastrofa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jul 17, 2019 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije lakse zacas skinuti maglenke i ksenone?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3873 Napisano Jul 17, 2019 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, Pingvin37 said: Pored svega toga putovao sam 200 km samo da bih ga registrovao jer danas istice, a nisam u BG (dok pisem ovo jesam trenutno I ne znam sta cu). Ako ti je uz put svrati u Vrčin (kad skreneš sa auto puta - desno uz brdo i u centru skreneš levo ka groblju i samo pravo sa leve strane su...). Teh. pregled Krantić. Drugar reg. takvo đubre od Kawe GPZ 1000 RX da nisam mogao da verujem da je prošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14623 Napisano Jul 17, 2019 moto merkat °°, 4905 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Pingvin37 je napisao: Tamo me vise nece videti jer je nerealno sta rade. Isti motor po novom jedne godine moze jedne ne moze. Novi zako je stupio na snagu 05.07.2018 iz pocetka nije sve bilo jasno sta moze a sta ne, verovatno su u medjuvremenu imali kontrolu pa dobili instrukcije ili opomenu ako ne i kaznu. Zivi bili pa docekali 2021 bice vise pisanja nego vozanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Jul 17, 2019 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako, i ja sam pre neki dan morao da skinem i Xenon i LED dodatna svetla, prosto dobili su svi pojašnjenje propisa. Najlakše je okriviti tehničke preglede a zaboravljamo da oni zbog jedne greške rizikuju dobijanje ogromne kazne i zatvaranje firme. Budimo realni i korektni. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Jul 17, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan U zadnjih godinu dana, posto 4x godisnje idem na tehnicki, isao sam na 3-4 tehnicka i pitao iste stvari za motor. Prosle godine nista nije moglo..skidanje nosaca kofera i top i bocnih, crash barova, svetala..sve sto nije iz fabrike izaslo. Da bi posle odredjeni br meseci svi odjednom rekli sve je ok, svi nosaci prolaze i crash jer je stigla nova direktiva (citaj popustili su malo), samo se maglenke skidaju. I svi doslovce rekose ne moras raskacinjati instalaciju vec samo skloni ispod plastike za slikanje pa vrati. Sto prosto to ne uradis? I kolega par postova iznar isto rece. Par minuta posla jednim kljucem i zavrsio si stvar. Po poslednjem sto licno znam je da svetla nigde ne prolaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iv@n 30 Napisano Jul 17, 2019 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Nisu morali da slikaju sa svetlima, mogu da ih ugase i prolazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano Jul 17, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Znam da si sad nervozan i besan kolega ali jbg, to je tako i nemoze drugacije. Kod Losmija smo svi morali skinuti maglenke i xenon i led i posle odma vratili, neznam sto bi ti bilo tesko to uraditi, i na kraju kako nisi znao da nemozes sa tim proci teh pregled. Bar prema bajkerima sa BJB su uvek max tolerantni i sto god moze da prodje prolazi.Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jul 17, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo sam nosace maglenke al su kablovi kratki da bi se stavili ispod plastika. Mora da skidam plastike I da se drkam oko zica a nisam pri garazi I alatu ni vremenu posto nisam profi. Razmisljao sam da presecem kabl od maglenke lupim izolej traku I zalepim sa unutrasnje strane plastike taj kabl izolovan. Pa posle da lemim zice kad budem hteo ponovo da ih montiram. Stp se tice xenona mnogo ljudi znam sto prolaze sa njima to cu naci gde moze, ne pada mi na pamet da ih skidam. Spasavaju zivot cesto, bukvalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...