mladja79 21 Napisano Mart 3, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima kofer viška da nije kineski menjao bi ovu veoma dobru spravicu za njega pa ako treba da i doplatim malo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Mart 3, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan aj baci neku cenu orijentaciono....mozda bi neko da kupi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki82 15 Napisano Mart 3, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6s 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Bas kao sto kaze Notorious,kolika bi bila cena seta? Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Mart 3, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Cena se zna, http://www.louis.de/_304429ce45bf5770fb5261f5cb58ae2c00/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=320&wgr=427&list_total=41&anzeige=0&page=1&artnr_gr=10003114 Bolje pitanje je, koliko bi ti doplatio za kofer? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Mart 4, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad vidim njegovu cenu,a moj drugar mi ga je uračunao u nekoj kombinaciji 40 eur ,da ne poveruješ a i ja sam video cenu seta sa sprejem i još nekim sredstvom bio je 54 eur,pa reko bez spreja to je to.Ma neznam,ovo je polovno ne vredi više od 15 eur pa da doplatim 20-30 eur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4280 Napisano Mart 4, 2011 Ne silazi, 6619 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad vidim njegovu cenu,a moj drugar mi ga je uračunao u nekoj kombinaciji 40 eur ,da ne poveruješ a i ja sam video cenu seta sa sprejem i još nekim sredstvom bio je 54 eur,pa reko bez spreja to je to.Ma neznam,ovo je polovno ne vredi više od 15 eur pa da doplatim 20-30 eur. Ima i drugi model koji je oko pedesetak evra isto u Luisu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Mart 6, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo Notorijus,e sad ako neko ima povoljno kofer nek se javi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...