kingdrom 486 Napisano Mart 2, 2011 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi treba mi vasa pomoc. Pre dva meseca su mi opljackali firmu u kojoj su mi "na sigurnom" bili sklonjeni MASTER i jos jedan Black kljuc. Kretene koji su pljackali motor nije zanimao iako je i on bio na sigurnom u magacinu firme. Sada sam ostao samo sa jednim kljucem. Motor je kupljen u Yamaha Rodic inace FZ6-S2 od njih sam dobio odgovor da je napraviti MASTER nemoguce i da mora da se menja ECU i kompletna brava i sve sto to prati i to sa popustom izadje samo 1280eur. Slican odgovor sam dobio i u Sloveniji tamo je 1245Eur. Na internetu sam nabasao na firmu u engleskoj Moto Matrix I jos na nekog poljaka. Englezi za 350 Funti posalju sve ECU+Brava samo da se izrezu kljucevi, a poljak trazi da mu se posalje ECU i Brava pa on napravi kopije. Nagradno pitanje je da li negde kod nas postoji nesto slicno i da li postoji resenje a da to nije 2000km daleko Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 698 Napisano Mart 2, 2011 Drug član, 710 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan pozz.ako ti igra neku ulogu,znam tipa koji prodaje bravu i poklopac rezervoara,naravno kljucevi idu uz to(nadam se da ih jos nije prodao).on je imao FZ6 iz 2006.god.a da,tip je Italijan tako da nemas sta da brines....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 7944 Napisano Mart 2, 2011 MotoDJIR.com, 1447 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv; Honda Africa ; Honda Adv 350: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod bravara Ristica u Zemunu ul.22.Oktobra... On je covek genije za sve auto i moto brave...nema boljeg od njega u SRB...i skoro sam siguran da ce naci resenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Mart 2, 2011 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš odličnog auto elektroničara u Pančevu. Đorđe Jelača 063313977 - pitaj njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...