ts-chopper 113 Napisano Maj 16, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan to je osnovni razlog zbog koga jos uvek "teorisem" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Maj 16, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja par komada pa cemo videti sta cemo samo treba triput meriti pa jednom seci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Maj 16, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako mi MZ nije registrovan mozda bi i ja mogao malo da se igram, u krajnjem slucaju cu opet izhilznovati cilindar na standard ali nista pre jeseni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Maj 16, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Cilindar na mz je liven oko hilzne nije upresovana u cilindar i ako to budez radio obavezno upresovati na vruce i na vrhu falc da ako dodje do blokiranja da je klip nebi izvukao iz cilindra Deki spominjao si neki karburator imas li nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Maj 17, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Imam svasta,pa i taj 54 izmedju ostalog.O prodaji nisam razmisljao,redak je i tesko se nalazi,ima na e/bayu,jbg,ovako kod nas,mozda kod ovih sto se bave kojekakvim ultralakim letelicama.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Maj 17, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Tvoje je da kazes cenu a ja da vidim dali mi odgovara Imaju ljudi svasta u ponudi ali treba to prodati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 17, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nas drugar je lepo napravio upustvo za up fotki.. po meni najbolje i najlakse.. lepo je kada se fotka vidi odmah u postu, a ne kao mala i prevelika .. kad je kliknes..a ono ogroman fuzaster se vidi.. posle pola sata.. http://forum.bjbiker...05#entry1078105 Svaka cast na entuzijazmu oko mzova Svojevremeno sam isto imao ideju da pravim endura od 251, ali kolega "Zverinjak" me je brzo razuverio.. on ima puno iskustva i znanja oko toga, kao i Boban choper sa Vidikovca, koji je proslih decenija vrsio silne projekte budzenja motorina.. Obojica su stari ko biblije ali sigurno voljni bar savetom da pomognu.. pogotovu danas kada su cene Japanaca postale pristupacnije obicnoj raji..te budzenje mz-a spada u egzotiku.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Maj 17, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Tvoje je da kazes cenu a ja da vidim dali mi odgovara Imaju ljudi svasta u ponudi ali treba to prodati Kazem ti,nisam razmisljao o prodaji,imam tu neke agregate koje radim,pa kontam da ce mozda naci svoju primenu,inace ja kao sto vidis sakupljam sve i svasta,pravim kojesta za svoju dusu,slabo me zanimaju frizirane i rizicne po trajanju masine,mislim na trke,vec masina iz koje mogu da izvucem maksimalne performanse bez bojazni da ce to zaribati isl,al znam da je to zaraza samo takva,ko se navuce na taj adrenalin...uhhh.Boze zdravlja,nismo daleko,videcemo se pa cemo pricati,to je pametnije od ovoga. @Vlajko Ja sam napravio enduro od MZ 250 ETZ,testirao ga,i zadovoljan sam,to nije vise klasican MZ,vec ozbiljna naprava za kojekude,sada radim na estetici,i nekim sitnicama,kada imam vremena za svoje masine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Maj 17, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Vazi vidimo se pa cemo se ispricati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Nije moj ali kao da je danas izasao iz fabrike slikano u ST Pazovi svaka cast gazda :ooo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Avgust 30, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ala ga je opravio ... svaka mu čast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ...divan primerak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan ... sa sve bravicom na bubregu! Blago motoru kome ovaj čovek gazduje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Octobar 8, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Al' ga je ispolirao! Svaka mu cast!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctorr67 6 Napisano Decembar 7, 2011 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 7, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lepa oba motora ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 7, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ja jedno glupo pitanje da li je to bila neka serija ts sa etz masinom ili je to ubacen motor u ts ram od etz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 7, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Divni primerci... samo da se usaglase boje na TS-u i 100% ekstra!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 7, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja jedno glupo pitanje da li je to bila neka serija ts sa etz masinom ili je to ubacen motor u ts ram od etz Nije bilo takve serije, Masina od ETZ-a je nakacena na ram od TS-a, a i prednja viljuska i tocak su takodje ETZ. Meni licno se vise svidja ovaj ram od ETZ-ovog ( uliva mi vise poverenja, deluje jaci ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 8, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Kolekcija je ti super TS sa etz motorom bas izgleda nabijeno a najvise geometrijom lici na 251 model Dali mozda ims neki ostecen klip od Ceze i koja je najveca specijala ca CZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctorr67 6 Napisano Decembar 12, 2011 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja jedno glupo pitanje da li je to bila neka serija ts sa etz masinom ili je to ubacen motor u ts ram od etz ubačena mašina od ETZ.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctorr67 6 Napisano Decembar 12, 2011 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolekcija je ti super TS sa etz motorom bas izgleda nabijeno a najvise geometrijom lici na 251 model Dali mozda ims neki ostecen klip od Ceze i koja je najveca specijala ca CZ Koliko se sećam fabrička mera klipa za CZ 250 enduro je 69.00mm, a najveća mera je 70.50 ili(71.00).Originalni klip teško možeš nabaviti, ali kopija nije problem.Pokušaj da potražiš kopiju na br.tel.063517204...reč je o novom klipu, stim da zazor između klipa i cilindra bude min.0,08 mm, da se izbegne zaribavanje.Što se tiče TS 250 sa ETZ mašinom, najbolja je varijanta postaviti zadnju viljušku isto od ETZ 250 koja je nešto duža od TS i 251... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctorr67 6 Napisano Decembar 12, 2011 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja jedno glupo pitanje da li je to bila neka serija ts sa etz masinom ili je to ubacen motor u ts ram od etz Nije bilo takve serije, Masina od ETZ-a je nakacena na ram od TS-a, a i prednja viljuska i tocak su takodje ETZ. Meni licno se vise svidja ovaj ram od ETZ-ovog ( uliva mi vise poverenja, deluje jaci ) . Pitanje da li je sigurniji ram od ETZ s obzirom da noseća kutija ispod rezervoara je od lima, a kod TS su 2 cevi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 12, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan ...zadnju viljušku isto od ETZ 250 koja je nešto duža od TS i 251... Ovu krivu Drinu nismo uspeli da ispravimo: godinama se Mihac i ja ubeđujemo po pitanju te zadnje viljuške. Ja kažem da je na 251 kraća a on da su iste, ovlaš merenjem nismo našli razliku ali je merenje ipak bilo ovlaš. I tako je ostalo, ja i dalje tvrdim da je kraća a on da nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Decembar 12, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ...zadnju viljušku isto od ETZ 250 koja je nešto duža od TS i 251... Ovu krivu Drinu nismo uspeli da ispravimo: godinama se Mihac i ja ubeđujemo po pitanju te zadnje viljuške. Ja kažem da je na 251 kraća a on da su iste, ovlaš merenjem nismo našli razliku ali je merenje ipak bilo ovlaš. I tako je ostalo, ja i dalje tvrdim da je kraća a on da nije. evo da kazem i ja na 251 je kraca viljuska.. za par cm pa je ceo 251 kraci za oko 4-5cm od 250.. Uocliva je i ralika u polozaju Z. Amortizera.. kao i u sipci koja spaja viljusku(kod 250 kockasta kod 251 cevasta) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...