HOGAR STRASNI 1168 Napisano Mart 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan @hellena Ma, zezajte se vi, ali ja ne mogu mirne duše da vozim i da ne razmišljam hoće li me zaustaviti ili ne, a nisam u fazonu da bežim niti da trepćem i molim da me puste Biće još prilika, vozićemo se ove godine kojekuda za zrelo razmisljanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Mart 5, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo dame,zelim vam lud provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Mart 7, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se cula sa osobljem iz Country Club-a Babe. Zasigurno cemo dobiti neki popust ali jos neznam tacno koliko. Za Relax program otprilike 20% za dnevnu kartu, sto bi trebalo da bude oko 600 dinara. Sto se tice restorana, znam sigurno da nece biti svedskog stola, ali ce mi sutra poslati nekoliko menia sa posebnom cenom kako bi izabrale sta nam odgovara. Dakle sutra pre podne ocekujem njihovu ponudu pa cu vam detaljno preneti sta predlazu.... Ajd' pa veselo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balcan girl 203 Napisano Mart 7, 2011 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da cete se lepo provesti gde god da krenete vidimo se nadam se uskoro kad u aprilu odem na godisnji pa da se sita navozam sa vamaaaa lep provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Mart 8, 2011 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja dobro poznajem klub 'Babe' , radila sam tamo nedelju dana na praksi... Mislim da necemo imati toliko vremena za sav taj sadrzaj jer je jos hladno i kratak je dan...eventualno ako neko hoce masazu i to je to... U svakom slucaju priroda je lepa,moze se prosetati,maziti konji,posetiti mali domaci zoo vrt i popiti picence uz lepu casku...pa polako nazad za BG! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Mart 8, 2011 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za ideju. Ako dođete u Kovačicu obavezno svratite do ovog lokala. Bajkerski "pivnica-restoran" sa odličnom klopom. http://www.381info.com/kovacica/pivnice/vojvodina-pab-jarmocisko Pozdrav za devojke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvana 111 Napisano Mart 8, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Ban. Novo Selo Motocikl: Bandit 007 Prijavi odgovor kao problematičan Već znamo za Jarmočiško-Vojvodina pab, i vrlo rado ćemo doći, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 8, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Evo može bigbad86 da poveze 2-3 devojke, ima bočnu prikolicu Odakle mi bre?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Mart 8, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla ponuda, poprilicno bezvezna: Šalje: Slavica Živanović Tel: 011 826 00 77 Fax: 011 826 00 73 Mob: 060 889 47 14 email: zivanovic@cch-babe.com Tema: Ponuda za organizaciju boravka Poštovana gospođo Blaženčić, Zahvaljujemo se na interesovanju za COUNTRY CLUB Hotel BABE i sa zadovoljstvom Vam dostavljamo našu ponudu. Datum: 20.03.2011. broj noćenja: 0 Broj gostiju: 15 Obroci: Svi obroci mogu biti u hotelskom restoranu Baebenius, na bazi set menija. Oko sastava se možemo dogovoriti naknadno, po prijemu ponude. Ručak je u rasponu cena od 880 din do 3.900 din po osobi i obroku. Sa prosečnom cenom od 1.200 din. to bi izgledalo ovako: 20-Mar ručak 15 osoba po ceni od 1,200.00 din 18,000.00 Napomena: za varijante set menija i a la carte naplaćujemo kuver po ceni od 80 din, po osobi, po obroku. Ukoliko imate goste koji imaju posebne zahteve za obroke npr. vegetarijanska jela, molimo Vas da nas obavestite. Ukupan iznos za obroke: 18,000.00 Piće: Za posluživanje piće tokom obroka možemo da predložimo nekoliko mogućnosti: - dogovoreni broj domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića po ceni od 95 dinara po piću 0.00 - neograničeno domaće alkoholno i bezalkoholno piće, u trajanju od tri sata, po ceni od 500 dinara po osobi 0.00 - neograničano domaće i strano alkoholno i bezalkoholno piće, u trajajnju od tri sata, po ceni od 1.000 dinara po osobi 0.00 *u gore navedenim paketima se služe pića na čašu, odnosno, nisu uključena flaširana pića (sokovi, vino...) - redovna ponuda pića iz naših barova, naplata po potrošnji 0.00 Ukupan iznos za piće: 0.00 Sportske aktivnosti: COUNTRY CLUB Hotel BABE ima na raspolaganju sledeće sadržaje: RELAX Club (hidromasažna kada, sauna, parno kupatilo, fitnes, 2 sobe za masažu i 2 bazena na otvorenom). Svim Vašim gostima ćemo omogućiti korišćenje RELAX Club-a, osim masaže po ceni od 680 din po osobi. Ukoliko želite i masažu, ona se mora zakazati jedan dan unapred, a cena relax masaže je 2.640 po satu. Takodje Vam možemo pouditi i relax masaže u trajanju od 20 min po ceni od 900 din. U ponudi je i ergela punokrvih jahaćih konja, veštačko jezero, tereni za male sportove (košarka, fudbal, rukomet, odbojka) i teniski tereni - Jahanje: Cena rekreativnog jahanja u koralu je 600 din za 30 minuta. Predlažemo da za grupu do 12 osoba angažujemo instruktora i jednog konja za rekreativno jahanje u koralu u trajanju od 1h po ceni od 2.400 din. - Sportsko pecanje po ceni od 100 din po satu/rentiranje opreme 200 din. - terene za male sportove (košarka, fudbal, rukomet, odbojka).Cena rentiranja navedenih terena je 200 din po satu, po terenu. - odbojka na pesku po ceni od 300 din po satu, po terenu. - teniske terene dnevni zakup po ceni od 600 din po satu, po terenu, večernji zakup (od 20h) po ceni od 900 din po satu / rentiranje reketa 200 din po reketu, po satu. - paintball po timovima po ceni od 22.000 din po satu ili 1.500 kuglica (u zavisnost šta se pre potroši). Svaki naredni sat ili 1.500 kuglica (u zavisnosti šta se pre potorši) je 20.000 din. Ako želite dokupljivati setove od 100 kuglica to iznosi 1.500 din. Ukoliko se odlučite za korišćenje teniskih terena potrebno je da imate odgovarajuću opremu tj. patike za tenis. Potrebno je definisati ko snosi eventualne troškove navedenih sadržaja. Ukupan iznos za sportske aktivnosti: 0.00 Ukupan iznos ponude*: 18,000.00 *u zavisnosti od detalja za koje se odlučite, ovaj iznos može značajno da varira Potvrda: Molimo Vas da nam pisanu potvrdu događaja dostavite do 14.03.2011, kako bismo rezervisali salu za traženi termin. Način plaćanja: Plaćanje možete izvršiti gotovinski, kreditnom karticom (Visa, Diners, American express, Master, Maestro, Dina) ili preko računa. Molimo Vas da nam tačno navedete koje troškove snosite za Vaše goste (mini-bar, telefon, kafeterija, jahanje, SPA centar i sl.). Rok plaćanja: Na ime definitivne rezervacije termina potrebno je da uplatite ukupan iznos dogovorenih troškova, u skladu sa cenama važećim na dan uplate, najkasnije 7 dana pre početka događaja, a sve po prispeću profakture u kojoj će biti navedene sve usluge koje ćete definisati Vašom potvrdom ponude. Sve eventualne dodatne troškove je potrebno izmiriti najkasnije 7 dana po napuštanju hotela Napomena: Najaveljni broj osoba i soba je minimalni iznos koji će Vam biti naplaćen u danu dolaska. Odnosno, ukoliko se pojavi manji broj osoba od najavljenog, minimalna naplata će biti na osnovu najave. Ukoliko se pojavi veći broj osoba od najavljenog, Country Club hotel Babe će u skladu sa trenutnim mogućnostima poslužiti i ugostiti maksimalan broj gostiju, i naplatiti po ponudjenim cenama. Iskreno se nadamo da je ponuda u skladu sa Vašim očekivanjima. Ukoliko imate dodatnih pitanja ili sugestija, molimo Vas da nas slobodno kontaktirate. Srdačan pozdrav, Slavica Živanović Sektor prodaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Mart 8, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan PREDLOZI SET MENIJA: Cena 880,00 rsd sa kuverom Predlog 1 Ćevapi na kajmaku sa krompirom *** Kupus salata *** Nugat šnit Predlog 2 Bela vešalica sa krompirom *** Pečena paprika sa belim lukom *** Pomorandža šnit Predlog 3 Pohovani oslić sa krompirom i spanaćem *** Krompir salata sa ljubičastim lukom u vinskom dresingu *** Voćna salata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Mart 8, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan Idalje mozemo sa njima da trgujemo ako ste i dalje za relax i ostali program, mada mislim da bi mogle da nadjemo nesto interesantnije i jeftinije. Izvolte pa se odlucite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvana 111 Napisano Mart 8, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Ban. Novo Selo Motocikl: Bandit 007 Prijavi odgovor kao problematičan Jahanje: Cena rekreativnog jahanja u koralu je 600 din za 30 minuta. Predlažemo da za grupu do 12 osoba angažujemo instruktora i jednog konja za rekreativno jahanje u koralu u trajanju od 1h po ceni od 2.400 din. Dakle, ja jedna za 2.400 dinara jašem pedesetak konja bar 350 km Idemo, žene, da se provozamo, gde budemo gladne ješćemo, meni bolji velnes ne treba; a instruktor nek uzme slobodno poslepodne i ode na pecanje za samo 100 dinara. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 8, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, ja jedna za 2.400 dinara jašem pedesetak konja bar 350 km Idemo, žene, da se provozamo, gde budemo gladne ješćemo, meni bolji velnes ne treba; a instruktor nek uzme slobodno poslepodne i ode na pecanje za samo 100 dinara. Slazem se.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Mart 8, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jahanje: Cena rekreativnog jahanja u koralu je 600 din za 30 minuta. Predlažemo da za grupu do 12 osoba angažujemo instruktora i jednog konja za rekreativno jahanje u koralu u trajanju od 1h po ceni od 2.400 din. Dakle, ja jedna za 2.400 dinara jašem pedesetak konja bar 350 km Idemo, žene, da se provozamo, gde budemo gladne ješćemo, meni bolji velnes ne treba; a instruktor nek uzme slobodno poslepodne i ode na pecanje za samo 100 dinara. :jee: :jee: e odavno se nisam ovako smejala!!! Hvala ti Silvana! Obozavam te! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Mart 9, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna informacija,na skretanju za Babe, iz pravca Ralje imate etno restoran "kod nade i zike",cene su prihvatljivije nego u Babama. Vole kada im svrate bajkeri a posebno bajkerke.Mogu da razgovaram sa njima sta oni mogu da ponude i po kojoj ceni.Inace je to poznat riblji restoran ali imaju i sve ostalo na meniju. Babe su izvikano mesto i ne bih vam ga preporucio. Imate i u Ralji dobar restoran "koliba preko puta" i mogu sa gazdom Draganom da razgovaram oko cene. Mogu vam dati brojeve telefona da se dogovorite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvana 111 Napisano Mart 9, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Ban. Novo Selo Motocikl: Bandit 007 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, zapamtićemo ovo i iskoristiti ponudu i ako ne odemo sad na tu stranu, već za neki drugi put! Za Kolibu sam čula, neću zaboraviti da je i obiđem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 10, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo može bigbad86 da poveze 2-3 devojke, ima bočnu prikolicu Odakle mi bre?! Ćuti, taman sam ih ubedio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvana 111 Napisano Mart 13, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Ban. Novo Selo Motocikl: Bandit 007 Prijavi odgovor kao problematičan Ehehehe... devojke, spremate li se? Ja upalila i vozala se, i... jedva čekam da nedelja dođe... :moto3: Idemo Avalskim putem pa kud nas točkovi nanesu... za taj jedan dan... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 13, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost drage dame ja cu ovu voznju propustiti....lepo se provedite...mozda neki drugi put ako budem imala jaci motor i bolje finansijsko stanje i obrnem neki krug sa vama... ubija me ovaj studentski zivot... lepo se provedite i mislite na nas koji ne mozemo da idemo..... srecan put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvana 111 Napisano Mart 14, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Ban. Novo Selo Motocikl: Bandit 007 Prijavi odgovor kao problematičan Imamo još vremena, Nensy, nemoj lako odustati. Na kraju krajeva, ovo će ostati tema za najavu vožnjica, pa povremeno svrati i odaberi kad ti odgovara da idemo zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Mart 14, 2011 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Maja nece biti tu ovaj vikend,u Mitrovici je... Od ovih 15 na spisku daj Boze da krene 5...trebalo bi jos jednom proveriti ko stvarno ide i da se napravi realno brojno stanje..! Nego sta je sa Rashom??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvana 111 Napisano Mart 15, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Ban. Novo Selo Motocikl: Bandit 007 Prijavi odgovor kao problematičan Indija, Maki, Kalina je u Indiji . Jesi li sutra u Obrenovcu? Dolazim do Bobana ako ne bude kiše, javiću se. Spremam motor za izlet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Mart 15, 2011 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra sam na faxu ali bi trebalo da sam po podne u Obrenovcu pa se javi na mob kad otprilike stizes da popijemo picence!!! Obavezno Proffo!!! Sutra za vreme kazu popodnevni pljuskovi...ja ceo dan na motoru i evo sad sidjoh i upravo krece kisica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Mart 15, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Jedna informacija,na skretanju za Babe, iz pravca Ralje imate etno restoran "kod nade i zike",cene su prihvatljivije nego u Babama. Vole kada im svrate bajkeri a posebno bajkerke.Mogu da razgovaram sa njima sta oni mogu da ponude i po kojoj ceni.Inace je to poznat riblji restoran ali imaju i sve ostalo na meniju. Babe su izvikano mesto i ne bih vam ga preporucio. Imate i u Ralji dobar restoran "koliba preko puta" i mogu sa gazdom Draganom da razgovaram oko cene. Mogu vam dati brojeve telefona da se dogovorite. Gosn Zika je jesenas u razgovoru bio jako raspolozen da spremi kazan riblje corbe i da pozove bajkere na corbicu.Ako bude bicete obavesteni.Inace je Zika u svojoj reziji prosle godine kada se vozio reli pored njegove kafane zaustavljao svakog trkaca i posluzivao ih sa medom i kiselicom za srecan put.Hirvonen mu se zahvalio ali se nije posluzio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Mart 18, 2011 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da cemo morati odloziti ovu malu voznjicu... http://www.naslovi.net/vremenska-prognoza/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...