lalajko 2016 Napisano Jun 5, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam se vratio sa polaganja za A kategoriju. Dakle: POLOZIO SAM, LEGALAN SAM, IMAM "A" SAMIM TIM IMAM I "V" DOZVOLU Sem mene polozili su i Laband i Kamikaza sa ovog foruma. Jos ne mogu da poverujem da imam dozvolu. Pitam se da li ce sada voznja jos uvek biti onako lepa, kao pre ovoga... Znate ono, draz zabranjenog voca. Vidimo se na drumu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paki 0 Napisano Jun 5, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd / Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Ajde i ovde da ti čestitam. I da je dobrano istrošiš na drumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 5, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam. Ovim si istrosio i preostale izgovore za voznje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cubra 26 Napisano Jun 5, 2007 U prolazu, 62 postova Lokacija: N.Bg-Zemun Motocikl: Honda ADV-350 , BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast sada ces voziti mnogo opustenije bez trzavica da li ima ili nema pandura vec ces se usredsrediti na voznju i na ostale ucesnike u saobracaju. i dalje nema opustanja u voznji zveraj na sve strane kao i pre,ali sigurno je psiholoski lakse jos jednom svaka cast isretno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 5, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Samo mi javi u kom kraju zivis, tj. kuda se vozis i koju makinu vozis da znam da bezim kad te vidim hehehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Jun 5, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast. Ja sam dugo vozio bez kategorije, i nisam primetio neku veliku razliku odkad sam položio, svakako, spokojnija je vožnja kada si legalan. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Jun 5, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Lalajko!!! Sad se vozaj u krug oko nekog pandura po centru LA, da ga isprovociraš da te zaustavi, pa da mu uz širok osmeh ;D pokažaš dozvolu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Jun 5, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E pa Lalajko cestitam postoa si covek ovaj ocu reci Bajker imas i dokaz za to, dolazim na skup u L(os) A(ndjeles) pa ces morati da obrnes turu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 5, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ti kupi meso i pice a ja cu sve ostalo! Chestitke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milano! 0 Napisano Jun 5, 2007 U prolazu, 30 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jun 5, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke lalajko! Bice ti opet interesantna voznja, naravno sada mozes da gledas prirodu oko sebe kada vozis, a ne da trazis cike u plavom... See ya on the road! Joseph Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskokg90 0 Napisano Jun 5, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Sve cestitke !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Jun 5, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam. Ovim si istrosio i preostale izgovore za voznje ;D položio i ja, sutra uzimamo dozvole, pa nadam se da ćemo posle skupa LA organizovati turu do vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 5, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ko je rekao rostilj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jun 5, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam se vratio sa polaganja za A kategoriju. Dakle: POLOZIO SAM, LEGALAN SAM, IMAM "A" SAMIM TIM IMAM I "V" DOZVOLU Sem mene polozili su i Laband i Kamikaza sa ovog foruma. Jos ne mogu da poverujem da imam dozvolu. Pitam se da li ce sada voznja jos uvek biti onako lepa, kao pre ovoga... Znate ono, draz zabranjenog voca. Vidimo se na drumu! BLA, BLA, BLA,....... Dačeš za pivo kod Ere!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jun 5, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Jun 5, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan cestitam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 5, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ti kupi meso i pice a ja cu sve ostalo! Chestitke! Sta ribe i tako to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Jun 5, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan cestitke za polozeni vozacki ispit Nadam se da cu i ja uskoro poloziti treba da izadjem za par dana prvi put ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jun 5, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svim novim vlasnicima A kategorije cestitam u zelim puno sigurnh kilometara. Ziveli ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jun 5, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. A sto ce sad da se djira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 5, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke svoj trojici!!! Neka je sa srecom pa da se vozi!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Jun 5, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Lalajko!! Sad opusteno....eassssssssssyyyy ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Jun 5, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! :-) Ja polazem voznju prekosutra, nadam se da su i mojoj ilegali dani odbrojani.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris1 0 Napisano Maj 12, 2012 U prolazu, 7 postova Motocikl: Yamaha R1 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, planiram da polazem za A kategoriju, pa me zanima da li neko zna neku dobru auto skolu u Beogradu, bitno je da ima motor za obuku. Dobro bi bilo da je skola negde na Vracaru ili u blizini. Ako neko ima neki savet, hvala unapred! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...