dejang 1 Napisano Jun 5, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da u Luisu imaju ovakve dizalice. Valja li to cemu i da nema kojim slucajem da se vidi/kupi kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Jun 5, 2007 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Meni baš i ne djeluje nešto otbiljno. Ajd da je malo i lagano pa da imaš kad ti rikne guma negdje na putu,ali ovako mi nije baš nešto,barem meni ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Jun 7, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Mož da koristi kod podmazivanj lanca na motorima koji imaju smao ćopavu. Ne deluje mi baš pouzdano. Detalj sa vezivanjem kočnice je kul. ;D najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 8, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan nije mi jasna svrha ove dizalice, sta ce ikome ta dizalica, a usput je i jako nesigurna, treba copa da izdrzi celu tezinu motora :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 8, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je dobro za onoga ko putuje i nema cetralni stender, zauzima jedan cosak u koferu i milina. A i nije nepouzdano, vidio sam je kod Djura, odlicno mi djeluje i dobro radi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 9, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan ima koma i super ga sluzi, za prskanje lanca i slicnih stvari. mala je i lako se ponese na put, a moze puno da znaci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Jun 9, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E super... narucicu je onda... za takve sitne zezancije mi i treba, a one "normalne" dizalice stvarno nemam gde da drzim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...