panzzer 0 Napisano Jun 4, 2007 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozzz svima... razgledao sam forum ali sam toliko malo nasao o ovom motoru...molim za vise informacija i vase iskustvo sa ovim motorom... voleo bih da cujem i dobre i lose strane ovog motora...hvala i pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 5, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidi, prva stvar je da to nije motor za pocetnika nikako, cvaja od 250 ccm je opasan killing stroj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jun 5, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znas kako neka 4T 600ca je brza, jednostavnija, udobnija manje trosi itd. itd. jeste malo skuplja ali bolje je u startu dati vise para nego poslije razbijati glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 5, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 2T pun snage, 4T pun delova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 6, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Budi uporan i pronacices na netu sve zivo u vezi pomenutog, slazem se sa kvarisom, motor definitivno nije za pocetnike, jednostavno brutalnost u malom, motocikl koji tek na stazi pokazauje svoje pravo ja. Mane ovog motora su u sutini mane svakog trkackog dvotaktnog motockla, kratak vek trajanja, zamena klipova i karika na 15000 do 20000 km, ponekad i puna generalna, na udobnost zaboravi, a ako nisi bas u top kondiciji posle dva,tri kruga oko bloka ces da lipsas, mnogo iscrpljuje. Prednosti hm , ubrzanje kakvo se samo pozeleti moze, vise nego dovoljno snage u kombinaciji sa jedva 145 kg kompletne tezine motocikla, starije 600tke ces ostavljati na semaforu od sale ;D . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Jun 6, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a bogumi i novije uz pravilno shtelovanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panzzer 0 Napisano Jun 12, 2007 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan mislim da sam zaljubljen u ovaj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Jun 12, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan imadoh onomad nesto slicno, rd350YPVS LC2, nikad je prezaliti necu :'( dr dzekil i mr. hajd, dva motora u jednom, dva sveta u jednom, od 0 do 6 opustena smekerica, tandara-mandara cvaja, a od 6 do 12 ... od 6 do 12 um ne stize da isprati telo... naci cu je jednog dana... :'( vidi lepoticu, i izvini za mali off... najgore od svega, najveca izdaja od svih,... prodo sam je da bih kupio enduro, EEEJJJJJ, *ebenu kamilu. al dobro, lecim se polako, oporavicu se, naci cemo se ja i ona opet. ako uzmes, ne pustaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jun 17, 2007 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ja vozim TZR 125,i njime dodjoh do mog nekadasnjeg druga da vidim tzr 250 koji je uvezao.Sidjem ja sa mog motora i krenem sa njegovim i do 6-7 RPM ko da te neko gura od nazad,a posle dozivljavas nesto kao prolazak kroz vreme!!!!!Taj osecaj nisam imao ni na jednom motoru!!!Taj motor ima oko 60-70 konja jebem li ga ali ide kao nezdrav.Mana jeste da se kvari ali delovi za njega kostaju manje nego za 4T,ali je problem sto generalnu radih jednom godisnje mal te ne.Da trosi - trosi!!!i to mnogo!Taj kad vidi pumpu sam daje zmigavac.Ako imas jos neki motor ovo ti je idealno za drugi motor da imas po nekad da se prokurcis ovim 600-tkama i objasnis neke stvari!!!Uglavnom ja sam odusevljen motorom i voleo bi da ga imam ako vec izmuzem neki 4T i ponekad malo provozam 2T! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Jun 17, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan he, he, moro sam ovo da izdvojim: od 0 do 6 opustena smekerica, tandara-mandara cvaja, a od 6 do 12 ... od 6 do 12 um ne stize da isprati telo... :o do 6-7 RPM ko da te neko gura od nazad, a posle dozivljavas nesto kao prolazak kroz vreme!!!!! :o ... ajmo sledeci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
singer26 1 Napisano Jul 18, 2007 U prolazu, 19 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan ja bi uzo tzr a 125 icu ako neko prodaje nek se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jul 18, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Procesljaj temu prodajem ima tamo jedna, mislim da si napisao u toj temi da ako imas para da bi je kupio. off :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jul 18, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Na njega sam i mislio [move]http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=7915.0[/move] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 18, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim dvotaktne velike zapremine...125 max.Cetvoroktaktni su mnogo pouzdaniji i mnogo manje trose.E sad performanse...Ne moze i jare i pare..I jos jedna stvar, dosta bitna, po meni velika mana dvotaktasa...Motorno kocenje...Sta to bese... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Jul 18, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cetvoroktaktni su mnogo pouzdaniji i mnogo manje trose.E sad performanse... preturam sad po mojoj knjizi, i kaze: pouzdanost i mala potrosnja nemaju veze sa motorima, nego sa prevoznim sredstvima. prevozno sredstvo nema veze sa motorom. prevozno sredstvo sluzi da se covek prebaci od tacke A do tacke B. motor sluzi da se VOZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!! pise jos, omiljeni motori: Singles TZR, LC, DT, NS, RG, KMX, RS Twin KR1S, RGV, TZR, LC, RD, RG YPVS Triples GT's, KH's, NS400 Fours RG 400, RG500, RD500 al to u mojoj knjizi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 18, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Cetvoroktaktni su mnogo pouzdaniji i mnogo manje trose.E sad performanse... preturam sad po mojoj knjizi, i kaze: pouzdanost i mala potrosnja nemaju veze sa motorima, nego sa prevoznim sredstvima. prevozno sredstvo nema veze sa motorom. prevozno sredstvo sluzi da se covek prebaci od tacke A do tacke B. motor sluzi da se VOZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!! pise jos, omiljeni motori: Singles TZR, LC, DT, NS, RG, KMX, RS Twin KR1S, RGV, TZR, LC, RD, RG YPVS Triples GT's, KH's, NS400 Fours RG 400, RG500, RD500 al to u mojoj knjizi... Da, sve to stoji, ali mi zivimo u Srbiji gde treba da se odreknes gomile stvari da bi seo na motor (vecina nas) tako da uopste nije prijatno kad ti masina srce preko 6-7 l i kad svake zime radis generalku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 142 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam tzr 125,el moguce da se nadje samo masina od 250,pa da ih menjam po potrebi,a registrujem normalno kao 125,pa kad hocu malo da se izludim samo nakacim od 250cc,kad se uzelim manje potorsnje i mirnijeg motora vratim 125cc itd... EDIT:Sad vidim da je poslednji post iz 2007...ja sam pronasao temu preko googla,pa nisam obracao paznju...izvinjavam se na podizanju stare teme,ali valjda bolje to nego da otvaram novu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...