zlocesti 10 Napisano Februar 28, 2011 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav drugari .. kupio bih jednu zadnju felnu za tomos automtik .. model pauk ) ili obe u paru takodje za tomosa automatic .. felne na oko ne moraju da budu lepe . ne moraju da budu u prvoj farbi .. ali ne sme da budu krive . da ima lufta kucistu lezaja da nisu varene. Ne moraju da imaju dekle , lancanik osovine ...itd pa ako neko ima neka javi .. ili ako nekao ima ceo autoatik .. sa livenim tockovima i velikim cilindrom .. moze i bez papira .. do 100ak eura .. neka javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Februar 28, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gregovicu jesi li to ti??? Vidim brzo si se uklopio u okruzenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Februar 28, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/tomos-automatik-oglas-5602/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Februar 28, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/tomos-automatik-oglas-5034/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlocesti 10 Napisano Februar 28, 2011 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan jsam bogojevicu hvala prijatleji ali ni jedan od ova dva oglasa ne je dobar:) pishe da kupujem zadnju ali pauk felnu ...tj ovakvu http://s4.postimage.cc/2tg7dpy90/gfgh7qd.jpg ili par .. ali da su iste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Februar 28, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Jasni je to, nego pozovi mozda zna ko zna, ima... na to sam mislio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlocesti 10 Napisano Februar 28, 2011 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan zvao sam ga .. covek nije cist .. ona zadanj felna jeste bas ona koja mi treba .. ali covek nece da ih "rasparuje" pritom za njih tako u paru trazi 80e ... ali ono kao mozda bi ih dao za 70 .. ali ne znam ni ja sta da skine sa njih .. strasno . dok drugi lik kojeg sam zvao trazi za klot felnu 50e a komplet 85e .... jeftinije je da kupim novu nego kot tog lika .. znaci ... ne verujem ljudi sta rade i pricaju ... ja sam za moj matik kupio 2 felne u extra stanju .. falile su samo pakne i gume .. cak nisu ni trebale da se farbaju prva boja na njima ... a ovo je .. kantastrofa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlocesti 10 Napisano Mart 3, 2011 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari .. jel ima neko bwe )) najvishe bi odgovarlo zadnji pauk tocak kada bi imao neko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...