Direktor 223 Napisano Februar 28, 2011 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo, Prodajem bisage GIVI T411. Bisage su u OK stanju. Išle su jednom do Tasosa i jednom do Zakintosa. Kapacitet im je 21-33 l (proširive su) Dimenzije: : 280 x 170-240 x 450 mm Cena je 70€ Torbica za GPS Givi S850 je nova (nikad korišćena). Dobio sam je na poklon ali pošto već imam nosač za navigaciju.... Cena je 30€ (u Trionu je 45€) Napomena: Nisam zainteresovan za zamene. Nikola 064/167-70-75 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3363 Napisano Mart 1, 2011 ЗЕЉКАМП, 1825 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan za malu Givi, ali me interesuje da li moze da stanje HTC Desire HD umesto navigacije? Dimenzije telefona su 123 x 68 x 11.8 mm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 223 Napisano Mart 1, 2011 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Siguran sam da može. Na slici dole je moj Zumo koji je 135x82x24mm tako da nema problema. Mislim da bi u svakom slučaju bilo najbolje da dođeš sa telefonom pa da vidiš kako to izgleda i da li ti odgovara. Ja sam u YUBC-u svaki dan do 16h 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3363 Napisano Mart 1, 2011 ЗЕЉКАМП, 1825 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6518 Napisano Mart 1, 2011 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Šta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 223 Napisano Mart 1, 2011 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Torbica za GPS je otišla Zeljkamp-u Ostale su bisage Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3363 Napisano Mart 1, 2011 ЗЕЉКАМП, 1825 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Oooooops... Doslo je do promene, odustao sam od torbice jer nema magnete. Dakle, torbica za navigaciju je ponovo u prodaji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pRRgav 10 Napisano Mart 1, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Beverly 400 HPE SPORT Prijavi odgovor kao problematičan Kome da se obratim za torbicu ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mmrva 35 Napisano Mart 1, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd-Kaluđerica Motocikl: BMW K 1200 RS Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti cena nije malo visoka(polovno), jer u Moto Landu ima to isto (Kappa)za iste pare sa sve porezima i pedeveima? Ako spustiš cenu interesuju me bisage! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15394 Napisano Mart 1, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 969 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan I slicna torbica ima kod kineza za 2oo din pa ako bi ti svoju polovnu dao za 125 ja bi uzeo jedno 1oo komada 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Mart 4, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan ' fala Direktore, torbica je prava... Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 223 Napisano Mart 4, 2011 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad pre ti je stigla torbica? Baš mi je drago da si zadovoljan i u zdravlju da je koristiš. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 223 Napisano Mart 4, 2011 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Prodaja je uspešno završena. Otišle su i bisage. Izvinjavam se ostalim zainteresovanima ali su stvari išle onima koji su se prvi javili. Još jednom, hvala svima i pozdrav 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Mart 4, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...