Boskokg90 0 Napisano Jun 8, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast !!! Samo napred !!! Jbg. nisam sreo pre nego sto je krenuo mog komsiju Perutana da mu licno pozelim srecu !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Jun 12, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam dugo sa Arhangelima pricao telefonom vrijeme ih super sluzi motori isto oni su svo dobro rekose mi da u njih i boje na ledjima cudno gledaju gdje god da se pojave ali su svuda dobrodosli bice dosta slika i snimljenoga materijala mislim da ce da se radi i DVD sa toga putovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 12, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan drago mi je da cujem da je sve ok ... taj DVD moram da posedujem pozdravi ih od svih nas kad se sledeci put cujete! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Jul 5, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan e o ovome jedva cekam da cujem detalje i vesti...to je za koji dan...e pa momci sretan put i da vas sreca prati...respect! nista manje nisam ni ocekivao od takve ekipe.... Arhangeli sjutra iz Njuorka polijecu za BG.Pa se uskoro voze ocekivati putopis sve je po planu i u naj boljem redu proteklo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doctor46 0 Napisano Jul 5, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan koje ste vi [glow=red,2,300]likčine [/glow] RESPECT za ovakav poduhvat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jul 6, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Evo upravo pristiglih slika: Shot with DMC-LZ5 at 2007-07-06 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 6, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Hej,a da kažemo Ćofi da smo mu čuvali svastiku dok njega nije bilo u našim krajevima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jul 6, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Hej,a da kažemo Ćofi da smo mu čuvali svastiku dok njega nije bilo u našim krajevima! Moze, moze, vec sutra oko 16h na Surcinu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Jul 9, 2007 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i srecno i od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jul 10, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li skoro taj putopis??? Nema nikakvih informacija ni na sajtu Arhangela... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jul 14, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan I? Niko nista ne zna??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...