aca-pn 6429 Napisano Mart 4, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovao me taj problem sa pumpom ulja, pa sam pogledao u service manual za TA, kako vidim pumpa je potpuno iste konstrukcije kao pumpa na XL-u koju sam rasturao do detalja radi preventivnog pregleda. Ja sam mislio da je pumpa neunistiva stvar, prosto mi nije jasno sta tu moze da se pohaba i pokvari, bar u radnom veku jedne masine. Na mom XL-u sam merio tolerancije pumpe, bila je kao nova, ako je radila 25 god. nema nikakvih tragova pohabanosti. Ako vam nije tesko i ako imate postavite slike ostecenih delova pumpe, bas me interesuje da vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Mart 4, 2011 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan odlicno uradjeno... zoliku sam licno upoznao pre godinu dana, kada sam bio sa caletom do njega... sa obzirom da zna da radi posao, nece mi trebati dugo da ucim, pored takvog mestora naravno, kasnije ce biti prepirke u misljenjima kada mu se budem priblizavao, sto je skroz normalno, iskusio to na 2T masinam, voleo i cenio dobre mestore, sada se samo prepirem u misljenjima, jer smo isti, od slucaja do slucaja... odlicno odradjeno 4T je moja sledeca stanica ucenja nije tesko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Mart 4, 2011 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovao me taj problem sa pumpom ulja, pa sam pogledao u service manual za TA, kako vidim pumpa je potpuno iste konstrukcije kao pumpa na XL-u koju sam rasturao do detalja radi preventivnog pregleda. Ja sam mislio da je pumpa neunistiva stvar, prosto mi nije jasno sta tu moze da se pohaba i pokvari, bar u radnom veku jedne masine. Na mom XL-u sam merio tolerancije pumpe, bila je kao nova, ako je radila 25 god. nema nikakvih tragova pohabanosti. Ako vam nije tesko i ako imate postavite slike ostecenih delova pumpe, bas me interesuje da vidim. Nije bas tako... Zolika je uspeo da kupi odgovarajucu pumpu iz drugog ili treceg puta. Pumpe jesu slicne ali nisu iste, zavisno od tacnog modela ili godista. Ima razlike. TA i XL istog godista moguce da imaju iste pumpe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Mart 4, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pumpe jesu razlicite, ali su iste konstrukcije. Sta je konkretno otislo na toj pumpi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan @Aca-PN Premericu i slikacu pumpu za vikend, pa ces imati precizan odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan JosephB i Strašilo su ove godine napisali najbolje teme što se motomehanike tiče a godina je tek počela.... svašta će još biti .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Mart 4, 2011 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan JosephB i Strašilo su ove godine napisali najbolje teme što se motomehanike tiče a godina je tek počela.... svašta će još biti .. jebo vas ja u 4t masine vratite se malo na stare turpije 2T masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan može i to ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Mart 4, 2011 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan može i to ... 125cc... to za decu nepije to vodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan 250 .... ovo je 125 ... ali neznam kako i koliko voziš ... ali od amatera me rijetko tko mogao skinuti na mojoj naturpijanoj 125ici .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Mart 4, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Khm...mis'im...tema je reinkarnacija Transalpa, izvinite što smetam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan sorry.. sorry ... slobodno briši ovo moje.. ili prebaci negdje... NHF ... :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
farkas 4 Napisano Mart 4, 2011 U prolazu, 19 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jozef je stvarno lepo opisao i napisao temu o mom motoricu , svaka cast . I tu, na kraju teme, i ja da dodam par reci... Da se zahvalim i mojoj devojci Cili, da mi je pomogla u svemu oko motora, davala mi punu podrsku i podsticala me i onda kada sam mislio da nece biti nista od ovog motora (a bogami toga je bilo par puta...), za savet u koju boju da farbam, kao i za finis sminkanje, I naravno zahvaljujem se i ljudima koji su bili oko mene i pomagali u svemu: Jozef, Quassar, Joska, i moj sef, Robert s kim smo odradili masinsku obradu na motoru. Za extra lepo farbanje je bio zaduzen moj drug Zolt...i jos par ljudi, da ne nabrajam koji su isto pomagali da sto pre zavrsim motor. Slike govore sve, ali radost se ni ne moze opisati recima :moto3: :moto3: :moto3: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chila 4 Napisano Mart 4, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Temerin, Vojvodina, Serbia Motocikl: Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala dragi najvaznije je da je sve odradeno bas kako treba, i zelim ti jos puno-puno predenih kilometara sa njim Jozefe, svaka cast za napisanu temu :takoje: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Mart 4, 2011 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ljudi odlican posao gde je ulozeno puno ljubavi i truda,da te sluzi narednih............ km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 5, 2011 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast momci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5057 Napisano Mart 6, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6031 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na trudu i strpljenju. Veliki ste posao odradili. Komšija, neka te motor služi kako si zamislio i neka te odvede na mnoga lepa mesta i naravno vrati kući bezbedno ! Uzdravlje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
farkas 4 Napisano Mart 6, 2011 U prolazu, 19 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lepo, nadam se da ce me sluziti ... Pozdrav i tebi komsija ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Mart 7, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan SVAKA CAST MOMCI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...