Jump to content

Moto Zajednica

Jos jedna reinkarnacija...

Recommended Posts

• Enduraš, 6393 postova
  • Motocikl: CRF300L

Zainteresovao me taj problem sa pumpom ulja, pa sam pogledao u service manual za TA, kako vidim pumpa je potpuno iste konstrukcije kao pumpa na XL-u koju sam rasturao do detalja radi preventivnog pregleda. Ja sam mislio da je pumpa neunistiva stvar, prosto mi nije jasno sta tu moze da se pohaba i pokvari, bar u radnom veku jedne masine. Na mom XL-u sam merio tolerancije pumpe, bila je kao nova, ako je radila 25 god. nema nikakvih tragova pohabanosti.

Ako vam nije tesko i ako imate postavite slike ostecenih delova pumpe, bas me interesuje da vidim.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Uvek moze bolje., 614 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX6R

odlicno uradjeno... zoliku sam licno upoznao pre godinu dana, kada sam bio sa caletom do njega... sa obzirom da zna da radi posao, nece mi trebati dugo da ucim, pored takvog mestora :) naravno, kasnije ce biti prepirke u misljenjima kada mu se budem priblizavao, sto je skroz normalno, iskusio to na 2T masinam, voleo i cenio dobre mestore, sada se samo prepirem u misljenjima, jer smo isti, od slucaja do slucaja... odlicno odradjeno 0takoje.gif 4T je moja sledeca stanica ucenja :) nije tesko :)

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Zainteresovao me taj problem sa pumpom ulja, pa sam pogledao u service manual za TA, kako vidim pumpa je potpuno iste konstrukcije kao pumpa na XL-u koju sam rasturao do detalja radi preventivnog pregleda. Ja sam mislio da je pumpa neunistiva stvar, prosto mi nije jasno sta tu moze da se pohaba i pokvari, bar u radnom veku jedne masine. Na mom XL-u sam merio tolerancije pumpe, bila je kao nova, ako je radila 25 god. nema nikakvih tragova pohabanosti.

Ako vam nije tesko i ako imate postavite slike ostecenih delova pumpe, bas me interesuje da vidim.

Nije bas tako... Zolika je uspeo da kupi odgovarajucu pumpu iz drugog ili treceg puta. Pumpe jesu slicne ali nisu iste, zavisno od tacnog modela ili godista. Ima razlike. TA i XL istog godista moguce da imaju iste pumpe.

• Drug član, 2288 postova
  • Motocikl: egzotični GSXR750 K88

JosephB i Strašilo su ove godine napisali najbolje teme što se motomehanike tiče

a godina je tek počela.... svašta će još biti .. :moto3:

• Uvek moze bolje., 614 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX6R

JosephB i Strašilo su ove godine napisali najbolje teme što se motomehanike tiče

a godina je tek počela.... svašta će još biti .. :moto3:

jebo vas ja :) u 4t masine :) vratite se malo na stare turpije :) 2T masine :)

• Drug član, 2288 postova
  • Motocikl: egzotični GSXR750 K88

250 .... :nanana:

ovo je 125 ... :moto3:

ali neznam kako i koliko voziš ... ali od amatera me rijetko tko mogao skinuti na mojoj naturpijanoj 125ici .. ;)

• Svakom po zasluzi, 12432 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Khm...mis'im...tema je reinkarnacija Transalpa, izvinite što smetam...1oda.gif

• U prolazu, 19 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 600

IMG_1942.jpg

Jozef je stvarno lepo opisao i napisao temu o mom motoricu ;) , svaka cast :takoje: . I tu, na kraju teme, i ja da dodam par reci... Da se zahvalim i mojoj devojci Cili, da mi je pomogla u svemu oko motora, davala mi punu podrsku i podsticala me i onda kada sam mislio da nece biti nista od ovog motora (a bogami toga je bilo par puta...), za savet u koju boju da farbam, kao i za finis sminkanje, :ljubav:

I naravno zahvaljujem se i ljudima koji su bili oko mene i pomagali u svemu: Jozef, Quassar, Joska, i moj sef, Robert s kim smo odradili masinsku obradu na motoru. Za extra lepo farbanje je bio zaduzen moj drug Zolt...i jos par ljudi, da ne nabrajam koji su isto pomagali da sto pre zavrsim motor.

IMG_1870.jpg

Slike govore sve, ali radost se ni ne moze opisati recima :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: :moto3:

• Podržavam 4

• U prolazu, 10 postova
  • Motocikl: Yamaha Virago 535

Hvala dragi ;) najvaznije je da je sve odradeno bas kako treba, i zelim ti jos puno-puno predenih kilometara sa njim :moto3:

Jozefe, svaka cast za napisanu temu :takoje: :takoje:

• Podržavam 4

• BJB Maxi Scooter Club, 6031 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Svaka čast na trudu i strpljenju. Veliki ste posao odradili.

Komšija, neka te motor služi kako si zamislio i neka te odvede

na mnoga lepa mesta i naravno vrati kući bezbedno !

Uzdravlje !

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja